Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van aki nem tud "normál...

Más is van aki nem tud "normális" lenni?

Figyelt kérdés

Néha mondok dolgokat amiknek semmi értelme és nem tudom miért mondtam jön magától vagy összefüggéstelenül mondok el egy mondatot. Sosem mondom a futárnak aki az ételt szállítja hogy "köszi" és azt sem értem ő miért mondja, ő a munkáját végezte én pedig kifizettem érte. Mivel nem puszta jófejségből hozta ki hanem mert ez a munkája nem értem miért kéne megköszönni, és én sem jófejségből adok neki pénzt szóval visszafele sem értem :D.

Sok dolgot nem értek amit mások csinálnak, néhány szokás olyan hülyeségnek tűnik.

20/f

2020. aug. 13. 00:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu neked mas a normalis mint nekem nem :)
2020. aug. 13. 00:20
 2/23 anonim válasza:
59%

Hmmm.dettó ez van nekem is.

Ezt se tudom miért írtam le.nem hiszem hogy valakit érdekel.

^ ^

| |

Ezt se

| |

Ezt se

2020. aug. 13. 00:30
 3/23 anonim ***** válasza:
Most tényleg azon vagy fennakadva, hogy miért mondják az emberek a futárnak, hogy köszi? c-c Amugy nem vagy fura, vannak dolgok amiket mi se értünk, elengedjük vagy megkérdezzük miért és ennyi.
2020. aug. 13. 00:31
 4/23 A kérdező kommentje:
De értelmetlen! Én nem tudok úgy viselkedni mint mások, mindig mondok valami nem oda illőt és nem rejtem el hogy milyen vagyok valójában mert nekem nem megy az a szerep ami másoknak! Én nem vagyok egy kis aranyos ölelgetős fiúcska, én nem segítek másoknak akkor sem ha bajban vannak és kedveskedni sem szoktam.
2020. aug. 13. 00:40
 5/23 anonim ***** válasza:
61%

Tudnál te normális lenni, csak nem akarsz. Te másnak akarod magad érezni, ezért kitalálsz ilyen felesleges dolgokat és túlbonyolítasz mindent, hogy legalább egy kicsit különlegesnek érezd magad.

Igazából nem vagy az.

2020. aug. 13. 00:48
 6/23 anonim válasza:
76%
Egy indulatos vidéki paraszt ember vagy
2020. aug. 13. 00:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem segítesz másnak, aki bajban van, akkor hiányzik belőled az empátiára való képesség.
2020. aug. 13. 00:49
 8/23 A kérdező kommentje:
5. Te biztos tudod, ki a különleges? A világon senki, mindenki ugyanolyan ember.
2020. aug. 13. 00:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor odaadunk valakinek a kezébe valamit, azt mondjuk: tessék. Aki átveszi, megköszöni. Egy egyéves gyerek is tudja.
2020. aug. 13. 00:54
 10/23 A kérdező kommentje:

6. Vidéki mint tanyasi vagy vidéki mint nem pesti?

7. Nem fogok belefolyni mások dolgaiba, majd megoldják maguk.

2020. aug. 13. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!