Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reagálnál, ha egy ismerősö...

Mit reagálnál, ha egy ismerősöd felvenné második keresztnévnek a Leokádiát?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 10:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

De most érted, mit reagálnál, ha egy sárkány ülne az ablakodban és ott enné az unikornis lábait?

Nyilván semmit, mert ilyen nincs.

Értelmetlen kérdés.

(Oviban esetleg vicces lehet, mint ez a kérdés is.)

2020. aug. 12. 08:33
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem az érvedet, egy Leokádia nevű nő sokkal hihetőbb, mint a teljes mesesarok, amit leírtál :)

Amúgy meg mi van, ha te és az említett nő ismerős például Amerikában éltek? Ott lazán felveheti ezt a nevet, nincs korlátozás.

2020. aug. 12. 08:36
 23/25 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy hihetőbb, még mindig nem létezik. :D

Ha olyan helyen élnék ahol létező név, akkor biztos reagálnék rá valamit. Mint ahogy a sárkányra is biztos reagálnék, ha meseországban laknék. De nem ott lakok, és a név nem létezik.

2020. aug. 12. 08:40
 24/25 anonim ***** válasza:
65%

Na, és ez volt a kérdés, hogy mit reagálnál. Most holtmindegy, hogy hol laksz, Amerikában vagy Spanyolországban, Lengyelországban (ha minden igaz, ott használják is ezt a nevet)

A kérdésnek pont semmi köze hozzá, hogy itt vagy máshol él a hölgy. Pont.

2020. aug. 12. 08:46
 25/25 anonim ***** válasza:
43%
Én írtam, hogy ne szédítsen a hülyeségével. Ez nem reakció?
2020. aug. 12. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!