A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Borzalmas
Gyönyörű a Sólyom keresztnév!
Gyönyörű a Sólyom keresztnév! Az összes fiú gyermekem sólyom lesz
44 szavazat
1/8 anonim válasza:
Valakinek biztos tetszik, de az nem én vagyok. :)
Szerintem, aki nem akarja megkeseríteni a gyereke gyermekkorát, az valami normálisabb nevet ad neki. :)
2/8 anonim válasza:
Ha az egyik gyerekem Sólyom lesz, a másik Kerecsen.
3/8 anonim válasza:
Azonnal nevet váltanék, ha a szüleim ilyen retek szar névvel próbálnának megalázni
4/8 anonim válasza:
Még csak lányom van, de remélem pár éven belül megszületnek a fiaim a gyönyörű Sólyom névvel.
5/8 anonim válasza:
Ha szemüveges lesz a gyerek, az egész iskola sólyomszemnek fogja csúfolni. Vagy verébnek, vagy bagolynak.
6/8 anonim válasza:
Ez adható név? 🤦♀️
Remélem, valami passzoló vezetékneve van, Farkas, Fekete, Nagy, Kis stb.
7/8 anonim válasza:
Pár éve gimiben az egyik év végi díjazásnál, a sportkategóriában szólítottak egy srácot, akinek ez volt a második neve. Először azt hittem, ez csak egy becenév, de kiderült, hogy nem..
Ízlések és pofonok, de nekem nem igazán tetszik.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szeinrtem tök jó hangzású, komoly név; meg olyan tök kedvességet sugall is; hogy ilyen tipikus, kedves, magyar hangzása van. Én pl tehát nagyon szívesen viselném ezt a nevet. Nekem tetszik, szerintem klassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!