Mit reagálnál, ha egy ismerősöd felvenné második keresztnévnek a Leokádiát?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 10:41
2/25 anonim válasza:
Meglepödnék, de mivel a második keresztnév eleve lényegtelen dolog - általában nem is tudnak róla mások -, úgy lennék, magánügye, habár elég furcsa ötletnek tartanám. De az ö neve, nem az enyém, neki kellene ezzel élnie a továbbiakban!
3/25 anonim válasza:
Ő dolga, ha ő így érzi jól magát, egészségére.
Megkérdezném, milyen néven szeretné, hogy nevezzem.
4/25 anonim válasza:
Azt, hogy szédítsen mást a hazugságaival. Nem adható név, így fel sem lehet venni.
5/25 anonim válasza:
Ő dolga. Egy Leokádia se rosszabb mint egy Lia vagy Lara.
6/25 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, akkor sem lehet adni. Ez egy hülye troll kérdés, vagy az ismerős hazudik.
7/25 anonim válasza:
Tudom, hogy nem lehet adni. És nem feltétlenül kamu kérdés, mert nem arról van szó, hogy valaki ténylegesen felveszi, csupán mi lenne a reakció.
Engem nem érdekelne különösebben.
8/25 anonim válasza:
Leokadia nev letezik! Adhato keresztnev!
9/25 anonim válasza:
Hol? Magyarországon az MTA névjegyzékéből lehet választani, abban pedig nincs benne ez a név.
10/25 anonim válasza:
Nem engem kell meggyoznod, hanem elengedned a gorcsosseged:
"Leokádia
Típus: női név
Eredet: latin
Jelentés: oroszlán
Névnap: december 9.
Mai formája: Leona
Forrás: 1943."
... aki keres az talal ... te csak erolteted a nemletezo igazad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!