Hogyan hoztok meg nehéz döntéseket?
Adott egy kérdés (jelenleg az én esetemben munka jellegű), amin nagyon sok múlik.
Pont emiatt nagyon nehéz döntést hozni, hogy milyen irányba induljon az ember, ráadásul bárhogy is dönt, az egész életét befolyásolni fogja.
Nekem ez annyi, hogy felmondjak-e a jelenlegi munkahelyemen, de a kimenetele mindenképp meghatározó lesz. Bárhogy is döntök, sok előnye és sok hátránya lesz.
Egy ilyen volumenű döntést, amely kihatással van az egész hátralévő életetekre, ti mi alapján és hogyan hoztok meg?
Nem ajanlom kovetesre melto peldanak, de en impulziv vagyok, azonnal teszem, ahogy osztonosen erzek. De ez csak ugy szokott bejonni, hogy elegge szamitogep agyam van, iszonyu sok adatot, benyomast tarol, feldolgoz, es valahogy az eredmeny, amit kidob, mindig jobb, mint amit a tudatos eszemmel otlenek ki.
De nem biztos, hogy masnak is igy mukodik.
"Csöbörből vödörbe." Nem biztos,hogy máshol jobb lesz dolgozni.Előbb szerezd meg az állást és csak azt követően add be a felmondást.
Azt kell megfogalmazni, mi miatt akarsz felmondani.
A másik helyen milyen pluszt kapsz.Megéri neked lecserélni a jelenlegi munkahelyedet?
Több mindent kéne tudni ahhoz, hogy a kérdésedre tökéletesen lehessen válaszolni, és a tökéletes megoldási kulcsra rá lehessen neked mutatni.
Egyet viszont mindenképpen megnéznék a helyedben: a magját a dolognak. De mivel világi vagy neked ez nem mond semmit, nekem viszont mindent.
Igen,most különösen meggondolnám,előbb keresnék új állást,megállapodnék új munkáltatómmal és csak azután adnám be a felmondásom.
A munkahelyek 95%a elengedig a felmondási időt,nem foglalkoznak olyannal,aki már nem akar náluk dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!