Hogy tudnék találni olyan embert, aki megmondaná mikor/mit csináljak az életben és döntéseket hozna helyettem?
Egy összeszerelő gyárban találsz olyan embert. Úgy hívják, hogy műszakvezető.
Viccet félretéve: szard le az okj-t. Nekem is van kettő, elkezdtem (és jelenleg is csinálom) a Bsc-s Programtervező Informatikus szakot.
De amúgy ha már itt tartunk, tessék megmondom mit csinálj:
1. Tessék elmenni dolgozni. Már kezdheted is írni / frissíteni a CV-t, majd azokat beadogatni minden olyan helyre -és pozícióra ahol megütnéd a mércét.
2. Az egyetemet nem kell otthagyni, majd befejezed munka mellett.
3. A tárgyi dolgokról le kell mondani amíg be nem indult a szekér és meg nem teheted.
Mégvalami: a kérdés maga fullgáz. De tényleg. Ha ennyire nem vagy önálló, azaz nincs egy belső iránytűd, akkor a legoptimálisabb amit tehetsz az az, hogy otthagyod az egyetemet (rossz szak választást említettél), és elmész csicskamunkát végezni. Na ott majd szépen megmondják neked, hogy mit, mikor és hogyan.
Egyébként azt is elárulom, hogy így csaj igen kevés eséllyel áll szóba veled, mert 2 mondatot mondasz magadról és levágja, hogy életképtelen vagy. Sajnos ilyen a természet.
Vagy összekapod magadat, vagy mész a süllyesztőbe.
Nincs középút.
Szia! Ha segítségre, életvezetési tanácsra van szükséged, a helyi családsegítőbe menj el. KÉRJ tanácsot, itt ne várj válaszokat, sok a beteg lelkű idióta.
1.családsegítő,pszichológus felkeresése
"Nekem a Mensába való belépés segített"
Ne röhögtess már! Ahova csak +140 feletti IQ-jú csodabogarak kerülhetnek be...? Ha oda való lennék, akkor most nem lenne ez a kínom, ami miatt kérdést írtam ki. Jóhogynem mindjárt a Calvin Klein modellügynökségbe küldenél 170 centis paliként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!