Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell direkt ekkora...

Miért kell direkt ekkora parasztnak lenni a másikkal szemben?

Figyelt kérdés

Pozsonyi út, 13. kerület.

Állnak az autók a parkolóhelyen. 20 autó, utána 2 üres hely, aztán 1 autó és 1 üres hely, utána még több autó. Tehát összesen 3 üres hely van.

Mi leparkolunk a közelebbi helyre, és kiállok "foglalni" a mellettünk lévő helyet.

MERT: érkezni fog egy ismerős perceken belül akinek a kocsijából egy naaaagyob nagyon nehéz széfet kell majd áttenni a mi kocsinkba és lehetetlen áttenni úgy, hogy közben akár egy autónyit is sétálunk. Szó szerint 1 métert tudunk vele menni és bedobni.. Mindegy. csak így lehet megoldani és kész. na

érkezik egy nő. Lehúzza az ablakot, megkérdezi: szabad ez a hely? (de azt is olyan lekezelő módon, hogy majd elképedtem)

Én naaagyon kedvesen MEGKÉREM (nem parancsolok, csak kérek) hogy ha nem gond legyen szíves oda a másik helyre beállni, mert egy nehéz széfet kell majd átpakolnunk perceken belül és azt távolabbról nem lehet megoldani.

Úgy kiakadt a nő, egyből elekzdett félig ordítani. Hogy mit képzelek, hogy megszabom, hogy ő hova álljon, semmilyen jogom nincs meghatározni, hogy ő hovaá llhat be és hova nem, a szennyben fogok megrohadni.

Azta. Ezt kapom azért, mert megkérek valakit, hogy egy autónyival odébb álljon meg? MEGKÉREK! nem megparancsolom neki, hogy te ide aztán nem állsz be..

Van különbség.

Basszus. Szépen megkértem. Ennyit nem tudott megtenni, hogy gurul 2 métert és a másik helyre áll be?

Direkt keresztülb*szta a terveinket. Aznap 1.5 órát bolyongtunk a környéken, hogy vajon hol tudjuk átrakni. Költöztetőket kellett hívnunk végül. 30e Ft.

És ez az egész mind az a rohadék nő miatt. aki nem bírt 2 méterrel odébb parkolni egy KÉRÉS után.

Semmi jogom nincs hozzá, hogy megszabjam hol parkoljon, vagy ahhoz, hogy megmondjam, hogy itt nem parkolhat. Csupán megkértem! Egy k*rva szóval nem parancsoltam, vagy tiltottam neki!

Megkértem!

Tipikus "libsi". a szó rossz értelmében. "nekem senki ne mondja meg, hogy mit csináljak" megkönnyíteném vele mindenki dolgát? nem baj, akkor sem teszem meg.

Egy ártatlan kérés volt.

2020. aug. 8. 18:52
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Szó szerint idézem a kérésemet:

Szabad ez a hely?

én: Jó napot, ha nem nagy gond, akkor esetleg megtenné, hogy (mutatom) arra a helyre parkol, emrt egy nagyon nehéz széfet kell átemelnünk egy ismerős autójából, amit máshogy sajnos nemigen lehet megoldani. Perceken belül itt lesz.

A nő meg úgy elkezd hepciáskodni, hogy mit képzelek, hogy nem engedem be stb stb.. Ki mondta, hogy nem engedem be? nem komplett :(

2020. aug. 8. 18:55
 2/28 A kérdező kommentje:

vagy mittudomén. költöztetők jönnek. a kapu előtt van egy dupla hely, aztán pedig egy autóval odébb egy szimpla hely. És a szimpla helyre nem áll be egy kérés után, hanem direkt beáll a dupla helyre, hogy gyalogoljanak a bútorokkal a költöztetők egy utcányit, mert csak ott tudtak megállni. Empátia???

Engem is számtalanszor kértek meg, hogy tudok-e máshol parkolni. természetesen tudtam! feleslegesen a saját arroganciám maitt nem okozok gondot másoknak!

2020. aug. 8. 18:57
 3/28 A kérdező kommentje:

Próbáltuk mégegyszer megkérni, miután beállt, hogy most tényleg kell-e ezt csinálni? Miért nem volt egyszerűbb a másik helyre beállni, de akkor meg mégjobban ordított.

Ugyanolyan, mint a bringás nő a piroson. Visít a semmin.

üvölt velünk, hogy "most akkor álljak ki?" most kényszerít? komolyan?

őrült a nő :(

2020. aug. 8. 19:02
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

nyugodtabb életed lenne ha nem idegeskednél minden jöttment nő hisztijén. megtörtént az eset, most már elfelejheted..

válasz: azért parasztok direkt, mert szar az életük és a feszültséget másokon adják le. nem tudom hány éves vagy de ezt már megszokhattad volna

2020. aug. 8. 19:12
 5/28 anonim ***** válasza:
68%

Paraszt a picsa ha nincs kinyalva tudd meg komám jókoran ám,sok az ilyen duvad celleb közelébe ne menj ne kellesd.

. szeresd a bajtárst szeresd a havert

Lelked könnyebb lesz a rendtől Egyesült erok

"Ha igaz a történet!!!"

2020. aug. 8. 19:13
 6/28 anonim ***** válasza:
45%

teljesen jogos, semmi jogod foglalni egy szabad helyet

amúgy ez csa6m takarózás, mert ha nekem egy széfet kell átraknom egy másik autóba, akkor a legközelebbi Auchan, Tesco, Unix, Praktiker, Bauhaus, Meki parkolóban megoldom, nem utasítgatok emiatt másokat

2020. aug. 8. 19:13
 7/28 anonim ***** válasza:
15%

Miért engedted beállni a parkolóba???

Ott álltál, nem?

Elé állsz, ha neked megy rendőrt hívsz!

Tipikus zsidó nő.

Személyesen láttam olyat, hogy amikor a hetven+ éves zsidó vénasszony nem kapta meg azt amit akart, levetette magát a földre, és mint egy hároméves gyerek, ott hisztizett :DDD

Mikor a nézőközönségből már többen szóltak neki, hogy "nem szégyelli magát, ezt művelni", csak akkor kotródott el...

2020. aug. 8. 19:15
 8/28 A kérdező kommentje:

oké, majd kigurulunk dunakeszire a tesco parkolóba :/

Ezt modnom ember. Nincs jogom, lefoglalni egy közterületi parkolót, ezért KÉRTEM! megkértem szépen. Ott van egy szabad hely, próbáljon oda laprkolni. Ennyit tegyen már meg.

6: te totál hülye vagy ahogy elnézem. Olvasd már el az egész kérdést. kit utasítgattam mondd már el. MEGKÉRTEM!

2020. aug. 8. 19:16
 9/28 A kérdező kommentje:

7: mert nem tehetem meg. max kérhetem. beállhat a parkolóba, nem szabhatom meg, hogy hova álljon.

Ezért kértem. mi nem világos? Megkönnyítené a dolgunkat egy oylan dologgal, ami 2 méter gurulásba került volna neki.

2020. aug. 8. 19:17
 10/28 anonim ***** válasza:
65%

6-osnak tök igaza van. Mi van akkor, ha mondjuk 2 autó akar leparkolni? Valóban, nagy áruházi parkolókban megoldható lett volna a dolog.

A nő helyében én nem visítoztam volna, sőt, szó nélkül beparkolok, hiszen szabad volt a hely.

2020. aug. 8. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!