Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mennyire rázott meg a...

Titeket mennyire rázott meg a beiruti robbanás?

Figyelt kérdés

Én még mindig hatása alatt vagyok. Nem bírom feldolgozni, hogy ez megtörtént.

Attól félek, hogy a jövőben ez rendszeres lesz.

2020. aug. 8. 02:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem rázott meg, túl messze van, hogy a hatását érezzem. Voltak ennél durvább esetek is.Rendszeres meg biztos nem lesz, mert súlyos mulasztást követtek el. Baleset volt.
2020. aug. 8. 02:43
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Így van, ez egy súlyos mulasztás miatt következett be, többször is figyelmeztették őket. Én egy veszélyes gyár mellett lakom, lényegében a nap minden percében eszembe juthatna, hogy baleset történik ott, és égbe repül a város, főleg, hogy időközönként tényleg vannak ott kisebb-nagyobb balesetek (nem egy ismerősöm dolgozik ott), mégsem kattogok állandóan ezen. Együtt kell ezzel a lehetőséggel is élni.
2020. aug. 8. 03:02
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Ami aggasztóbb, hogy műtrágya, meg gázolaj szinte bárkinek lehet, akiknek meg van is, az nem épp a géniusz kategória.
2020. aug. 8. 03:25
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
hozzám nem ért el a lökéshullám szóval: nulllaaa!
2020. aug. 8. 03:40
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Fú engem semennyire. Ha nem lenne internet akkor nem is tudnánk róla. 30 évvel ezelőtt meg még Beirutról se.
2020. aug. 8. 05:03
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem izgat.

Ha nagyobb robbanás lett volna, hogy az egész várost elpusztítaná, na akkor lenne...

2020. aug. 8. 05:17
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2020. aug. 8. 07:21
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Semennyire. Nem engedhetem meg magamnak, hogy érzelmileg ingadozzak a világ távoli tájain történt események miatt.

Ettől függetlenül természetesen sajnálom az áldozatokat, és nem kevésbé szörnyű, ami történt. De függetleníteni kell magamat tőle, mert azzal nem segítek senkinek, ha engem megráz.

2020. aug. 8. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Leget,hogy velem van a baj,de semennyire.

Természtesen ettől sajnálom az áldozatokat,de túl.messze van ahhoz,hogy bármiben is befolyásolja az életem.

2020. aug. 8. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem rázott meg egyáltalán, nem is tudnék róla, ha egy kolléga nem napok óta csak erről tudna beszélni. Nem itt történt, nem velem, lehet érzéketlen szemét vagyok, de sajnos nem tud érdekelni különösebben az eset.
2020. aug. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!