Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a Lehel utcában...

Mit gondoltok a Lehel utcában történt robbanásról/robbantásról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 13. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ott lakom a környéken, pár utcára. Hajnalban felébredtem a robbanás hangjára. Biztos voltam benne, hogy robbanás volt, nem hasonlított balesetre, ütközésre, vagy bármi "megszokottra". Szerencsére a tűzoltóság is itt van közel. El sem tudom képzelni, mekkora riadalmat okozhatott azoknak, akik ott laknak közvetlenül a banknál. Reggel aztán kész káosz volt a környék, minden lezárva, buszok elterelve, villamos nem jár, dugó, stb, stb.
2014. jan. 13. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

addig míg az ellenkezője nem bizonyított, nem kell mindjárt, terror támadásra, (esetleges bűncselekményre) gondolni, bárhogy is ezt sulykolja a (bulvár)média!

okozhatta a helyiségben lévő, nem megfelelően karbantartott, nagyméretű (200L) forróvíztároló felrobbanása is.

(nem ez lenne az első eset, pl. egy vidéki postahivatalban, a páncél-szekrény terem egyik falát/utcafront/ bontotta meg /döntötte ki/ egy uilyen okból bekövetkező robbanás. ugyanakkor a felette lévő helyiségekben kárt nem okozott...)

2014. jan. 13. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
"nem megfelelően karbantartott, nagyméretű (200L) forróvíztároló" Ez egy új (5 éves) épülettömb, központi gépészettel - nincs semmiféle forróvíztároló a bankban.
2014. jan. 13. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Megkezdődött a választási kampány Az mszp tanácsadója Ron Werber jelenleg a zavarkeltés stratégiára épít.

Ez nam amatőr akció se nem alvilági akció volt hanem profi izraeli titkosszolgálati akció.

Az elkövető ugyanaz aki pár hete Csehországban elhelyezte a nagyövet széfjében a robbanóanyagot.

2014. jan. 13. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:

XD

De profi akció lehetett hogy valaki ledob egy csomagot motorral a cib nél..

Szerintem magánakció lehetett ,valamelyik behúzott ügyfél részéről... És semmi több. A dolgok egyszerűek nem kell túlkomplikálni őket.

Ez nem terrorcselekmény mert akkor halottak és sérültek is lettek volna. ez szerintem szimplán bosszú..

2014. jan. 13. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Az mszp tanácsadója Ron Werber??? Akkor nincs miről beszélni. Akkor ez ugyanaz az alak, akivel Gy.Fegyenc rálövetett a "rendőrpalotára". Éjjel. (biztos, hogy nem bosszú, ilyen hülye nem létezik)
2014. jan. 13. 18:21
 7/9 Nayal ***** válasza:
Támogatom!
2014. jan. 14. 02:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg személyi sérülés nem történik, és magánszemélyeknek sem okoz kárt addig nem tudom elítélni. A bankokat meg egyáltalán nem sajnálom, úgy kell nekik, kár, hogy ami így kár keletkezett az kb filléres összeg egy ekkora banknál, szóval nem hiszem, hogy bármi is megváltozna.
2014. jan. 14. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nevetséges az egész. Kamu médianyomozás, ingyenesen hívható telefon. A térfigyelő kamerák felvételei a nyomozást vezetők legnagyobb sajnálatára egyttől egyig használhatatlanok lesznek. Tettes soha nem lesz meg, mert nem lehet meg. Magyarország moszad fészek és moszadfészekben moszadügynök nem bukik le. Hogy mennyire a zavarkeltés a cél az látható a mai bombariadóból is. Következő lépés a propagandahadjárat lesz a médiában. Az MSZP-és választási óriásplkakátokon vissza fognak köszönni még ezek a képek.
2014. jan. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!