Nem lenne kívánatos, hogy a tüzijátékkal szórakozás számára legyen egy nagy terület LAKOTT TERÜLETEN KÍVÜL?
#1 - Mindenki, aki azt mondja, az az 1 nap kibírható, nem tudja, hogy mi van pl itt a Kozma utca körnékén. 1 hete tart. Persze most van a csúcspont, majd jövő hét vége felé talán lecseng. Se a BV, se a zsaruk nem csinálnak semmit. A Maglódin ilyenkor kiürülnek a házak, és 1 hét múlva úgy mennek vissza az emberek, hogy nem tudják, mi vár rájuk. Én 100 méterre lakom, de már az őrület szélén vagyok. Neeeem, nem szólunk már senkinek, úgyse csinálnak semmit. A bili csak egyszer borul majd, de akkor az összes cigány fattyúval, börtönnel, minden g*civel együtt röpül az egész a pokolba.
Ki lehet jönni az "egyszer ki lehet bírni" turistáknak a kőbányai nagy éjszakába, kíváncsi leszek, hogy megy reggel haza.
Én panel lakásban élek, itt a szomszéd falfúrása hangosabb, még az is hangosabb, ha klopfolja a húst a vasárnapi ebédhez... :-D
Svédországban kellene élned, ha ennyire nem viseled el a zajt. Ott képesek az emberek az erdő szélén, mélyén is élni egy mindentől távol lévő házban, jártam ott egyszer, én nem tudnék úgy élni hosszú távon, zavarna ez az elszigeteltség, de valakinek meg az a jó. Egyébként ilyenkor nem megyek ki az utcára. Felelős gazdi meg az udvaron tartott állatait is bezárja épületbe, felelőtlen gazdinak meg nem való állat.
Ezen a környékén 5-6 fele kezdik el,így ebből indultam ki.Máshol nem tudom,hogy zajlik,de a leírtad alapján örülök,hogy nem ilyen környéken élek :)
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!