Nem lenne kívánatos, hogy a tüzijátékkal szórakozás számára legyen egy nagy terület LAKOTT TERÜLETEN KÍVÜL?
Egy rakéta nem téved el magától. Ha rendeltetésszerűen használják, nincs belőle baj, de pont azért kell ezeket fokozottan ellenőrizni, mert balesetveszélyes lehet. Épp most olvastam, hogy egy 6 éves gyerek kezében robbant fel valami. Hogy kerül egy 6 éves gyerek kezébe bármilyen pirotehcnikai eszköz? Nekem még azt sem engedték ennyi idősen a szüleim, hogy gyufával meggyújtsak egy gyertyát.
Ha az emberek betartják a szabályokat, azaz felelősen használják ezeket az eszközöket, és nem komolytalankodják el, akkor nem történik baj. A felelőtlenség miatt már igen, de nem vonhatunk ki minden veszélyes dolgot a forgalomból, mert akkor ennyi erővel a konyhakést is be lehetne tiltani...
"Meg egy évben egyszer nem bírja ki, hogy más jól érzi magát."
Ez milyen hozzáállás? Miért nekem kellene minden szilveszteren végig kibírni a folyamatos, szakadtlan robbanást? Miért nem a robbantónak kell kibírni, hogy elmegy vele kijelölt helyre? Mitől van előrébb a robbantó jó érzése mint azé, aki nem robbant? A tüzijáték hanghatása bőven elég extrém ahhoz, hogy az ezzel szórakozók alkalmazkodjanak már. Ez nem a szilveszteri duda kategória.
Ezt most kaptam, mindenki írja alá aki nem szeretné a füle mellett süvöltő robbanóanyagokat élvezni non stop szilveszterkor (és persze egész évben random is megy) mikor ő is szeretne szórakozni, nem csak a robbantósok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!