Fiúk, férfiak! Többre tartjátok magatokat a nőknél?
A 'klasszikus' "a lányok vagy a fiúk jobbak" kérdéskör.
Mire gondolok:
Észbeli képességek (IQ), ügyesség (kétkezi munka, kézügyesség, gépkezelés stb.),szociális készségek, vezetői képességek, bátorság, kitartás, sikeresség az életben.
Szerintetek ezekben a képességekben melyik nem a jobb, mindent összevetve? Lehet egy nő ugyanolyan rátermett, mint egy férfi? Illetve hogyan érzitek ezt a mindennapjaitokban?
Kifejtős válszok is érdekelnek.
Most hímneműek véleményére vagyok kíváncsi.:)
Igen, kedves 16-os, elvállalok egy karaktersort. Mint ahogy mindig minden ragadványnevemet felvállaltam. Volt az általánosban, volt a középiskolában, volt a seregben, volt az irody csak egy almi színpadban, volt a zenekarban, volt a munkahelyen, volt/van a baráti körben és most a horgászklubban. Az mind ÉN voltam, mint ahogy 2013 óta itt Miquel név alatt megtalálod az összes hozzászólásomat, mert az ÉN vagyok. Kevesled, hogy csak egy karaktersort vállalok fel? Nos te még annyit sem, és úgy váltogathatod a véleményedet, mint én az alsógatyáimat.
Kedves 17-es, nem válaszoltam a kérdésedre? Bocsi, azt hittem, egy költői kérdésről van szó. Miután tudod, hogy ennyit lógok itt, azt gondoltam, nem titok előtted - hisz sokszor kifejtettem - a viharos csajozós múltam. Közel 50 felejthető kapcsolattal és a zenész mivoltomnak "köszönhető" megszámlálhatatlan egyéjszakás kalanddal a hátam mögött, köszönöm, nem hiányzik még egy.
* felvállalok
** irodalmi színpadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!