Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, férfiak! Többre tartjáto...

Fiúk, férfiak! Többre tartjátok magatokat a nőknél?

Figyelt kérdés

A 'klasszikus' "a lányok vagy a fiúk jobbak" kérdéskör.

Mire gondolok:

Észbeli képességek (IQ), ügyesség (kétkezi munka, kézügyesség, gépkezelés stb.),szociális készségek, vezetői képességek, bátorság, kitartás, sikeresség az életben.

Szerintetek ezekben a képességekben melyik nem a jobb, mindent összevetve? Lehet egy nő ugyanolyan rátermett, mint egy férfi? Illetve hogyan érzitek ezt a mindennapjaitokban?

Kifejtős válszok is érdekelnek.

Most hímneműek véleményére vagyok kíváncsi.:)

2020. aug. 7. 22:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Imádlak Miquel :D
2020. aug. 8. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Miquel, ebben nincs semmi meglepő. Rengeteget lógsz itt és a válaszaid 90%-a valami hasonló nyalizásról szól és hasonlóan használhatatlan.

Miért sírnád el magad? Mert úgy végre összejönne egy kapcsolat neked?

2020. aug. 9. 02:39
 13/23 A kérdező kommentje:

Én egyet értek "Miquel"-al.

Fölfedem magam: 20/F vagyok. És szívem szeirnt én is a 'férfi felsőbbrendűségre' szavazok. Az más kérdés, hogy ettől a viselkedésemben ez nem nyilvánul meg, mert a nők is ugyanúgy emberek, meg lehet adni nekik az esélyt az élet minden területén (az már más kérdés h gyakran negatív tapasztalataim vannak.)

Pontosan erre voltam kíváncsi, hogy hány férfi képes ezt bevallani magának, ebben a feminista világban.

Úgy látom a szavazást h az egyenjogúság győzött. (már ha tényleg csak férfiak szavaztak...)

2020. aug. 9. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

"Úgy látom a szavazást h az egyenjogúság győzött. (már ha tényleg csak férfiak szavaztak...)"

Ezen az oldalon, ahol a nők egy jelentős része mindenért kikaparná a férfiak szemét? Ne gondold.

2020. aug. 9. 23:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Rengeteget lógok itt, kedves 12-es? Nem többet, mint más. (Kb 10-15 perc naponta) A különbség csak annyi, hogy én vagyok az egyedüli, aki nevét felvállalva írja ki a véleményét, és az öt évvel ezelőtt leírt szavaiért is vállalja a felelősséget.

Egyébként az erre a kérdésre érkezett válasz még istenes. Volt olyan, ahol 58 válaszból voltam egyedül, aki névvel írt.

2020. aug. 10. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
felvállalsz egy karaktersort, nem a neved. továbbra is ismeretlen vagy..
2020. aug. 10. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Miquel: Szóval, felvállalod, hogy kicsit most büszkélkedtél magaddal, de arra képtelen voltál, hogy válaszolj is a neked szánt kérdésre?

Na, pont ennyire tartalmasak és színvonalasak a válaszaid. Lelked rajta, ha te ezt felvállalod. Ez is egy szint.

2020. aug. 10. 23:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Én nem a 12es vagyok xd nem olvastam el ő mit írt.

Csak rád reagáltam.

De amugy sem lenne kötelességem válaszolni a nekem szant kérdésedre..

2020. aug. 10. 23:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Miquelnek írtam :D
2020. aug. 10. 23:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Azonnal fejezzétek be az OFFolást gyerekek, vagy hívom a Moderátor bácsit! :)
2020. aug. 11. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!