Fiúk, férfiak! Többre tartjátok magatokat a nőknél?
A 'klasszikus' "a lányok vagy a fiúk jobbak" kérdéskör.
Mire gondolok:
Észbeli képességek (IQ), ügyesség (kétkezi munka, kézügyesség, gépkezelés stb.),szociális készségek, vezetői képességek, bátorság, kitartás, sikeresség az életben.
Szerintetek ezekben a képességekben melyik nem a jobb, mindent összevetve? Lehet egy nő ugyanolyan rátermett, mint egy férfi? Illetve hogyan érzitek ezt a mindennapjaitokban?
Kifejtős válszok is érdekelnek.
Most hímneműek véleményére vagyok kíváncsi.:)
Miquel, ebben nincs semmi meglepő. Rengeteget lógsz itt és a válaszaid 90%-a valami hasonló nyalizásról szól és hasonlóan használhatatlan.
Miért sírnád el magad? Mert úgy végre összejönne egy kapcsolat neked?
Én egyet értek "Miquel"-al.
Fölfedem magam: 20/F vagyok. És szívem szeirnt én is a 'férfi felsőbbrendűségre' szavazok. Az más kérdés, hogy ettől a viselkedésemben ez nem nyilvánul meg, mert a nők is ugyanúgy emberek, meg lehet adni nekik az esélyt az élet minden területén (az már más kérdés h gyakran negatív tapasztalataim vannak.)
Pontosan erre voltam kíváncsi, hogy hány férfi képes ezt bevallani magának, ebben a feminista világban.
Úgy látom a szavazást h az egyenjogúság győzött. (már ha tényleg csak férfiak szavaztak...)
"Úgy látom a szavazást h az egyenjogúság győzött. (már ha tényleg csak férfiak szavaztak...)"
Ezen az oldalon, ahol a nők egy jelentős része mindenért kikaparná a férfiak szemét? Ne gondold.
Rengeteget lógok itt, kedves 12-es? Nem többet, mint más. (Kb 10-15 perc naponta) A különbség csak annyi, hogy én vagyok az egyedüli, aki nevét felvállalva írja ki a véleményét, és az öt évvel ezelőtt leírt szavaiért is vállalja a felelősséget.
Egyébként az erre a kérdésre érkezett válasz még istenes. Volt olyan, ahol 58 válaszból voltam egyedül, aki névvel írt.
Miquel: Szóval, felvállalod, hogy kicsit most büszkélkedtél magaddal, de arra képtelen voltál, hogy válaszolj is a neked szánt kérdésre?
Na, pont ennyire tartalmasak és színvonalasak a válaszaid. Lelked rajta, ha te ezt felvállalod. Ez is egy szint.
Én nem a 12es vagyok xd nem olvastam el ő mit írt.
Csak rád reagáltam.
De amugy sem lenne kötelességem válaszolni a nekem szant kérdésedre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!