Miért nincs olyan,hogy minden klappoljon egy emberben?Hogy minden oké legyen?
szerintem az hogy egy emberbe minden klappol, az csak azt jelenti, hogy minden tudása a napjaink közösségi elvárásának felel meg.
szerinted nem klappol ha valakinek nincs saját családja, én speciel így érzem magam jól.
szerinted az sincs rendben ha nem fut be valaki nagy kariert vagy nem volt jó tnauló? hülyeség ez is. semmivel sem több ember az aki jó sulit végzettn mert azon kívül is lehet tanulni.
csak az az egy számít, hogy az adott ember hogy érzi magát jól, és ha nem érzi jól magát akkor változtasson.
te kívülről látod az ő életét, nem tudhatod mik az ő preferenciái az életben. lehet neki pont minden így felel meg.
most ezt nem arra az egy emberre értettem akit te példának felhoztál, hanem bárkire a sok ember közül akit ismersz.
és van egy elírásom az első mondatomban: minden amit elért megfelel az elvárásoknak* csak már a kövi mondatot gondoltam ki a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!