Visszaszoljak ha egy szellemileg nem ep srac mindig beszol?
Figyelt kérdés
Sulinkban evfolyamtarsam egy szellemileg nem ep srac (papirja is van rola) aki mindig terrorizal mindenembe belekot abba h nezek ki, milyen az alkatom, mit vettem fel a suliba. Eddig csendesen turtem mert nem akartam balhet de attol felek h most jon a szeptember es majd folytatja a suliban2020. aug. 7. 07:45
1/9 anonim válasza:
Kérdés az alap hogy miert kötekedik veled egyaltalan?
2/9 anonim válasza:
Ne szólj vissza, nincs értelme. Valami semleges választ adjál. pl - "milyen ronda a trikód!" - "Igen." Akkor, ha nem osztálytárs, csak évfolyamtárs - csak szünetben teszi? Próbáld kerülni.
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg gyogyós, akkor sosem tudhatod, hogy mikor kap elő egy kést vagy puskát a táskából. Vagy mikor surran be utánad a WC-re. Inkább tanárnak szólj, minthogy személyesen leállj balhézni vele.
4/9 anonim válasza:
Én azt mondom, a szellemi szintje figyelembevételével, udvariasan "szólj vissza". Nem biztos, hogy célravezető, ha teljesen ignorálod, de kiszámíthatatlan, mikor húzod ki a gyufát, és ennek mi lesz a következménye. Talán az a legjobb, ha jelzed a tanárnak (is), és kérsz felnőtt segítséget (is). Sok függ attól, hogy agresszívabb vagy csendesebb fajta, és hogy miben is áll a betegsége.
5/9 A kérdező kommentje:
Voltak mar verekedesei felsobbevesekkel de azota oket nem bantja
2020. aug. 7. 08:43
6/9 anonim válasza:
Válaszolj neki valami tök mást. Ez összezavarja, és lekopik.
7/9 anonim válasza:
Mi lenne ha te meg medgicsérnéd?
Ő beszól hogy béna a ruhád, válaszolj rá hogy "igen, igazad van a tiéd viszont nagyon jó, új?"
Vagy valami hasonló. :)
8/9 anonim válasza:
Egy szellemileg nem épp srac miért jár egy normális iskolába? Nem értem.. Mikor az igazgató eldöntötte hogy oda járhat nem gondolta hogy ebből baj is lehet .!?
9/9 anonim válasza:
inkább hagyd rá, nálunk volt ilyen gyerek, valaki egyszer megunta, visszaszólt neki, erre a srác hozzábszott egy nagy követ... majd beírtak egy igazgatóit annak aki visszaszólt, mert verbálisan bántalmazta sérült embertársát... sose fognak a pártodra állni, csak attól függően hyg mekkora hisztérika az anyucikája meg a tanári kar, beírástól feljelentésig bármi a nyakadba varrhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!