Az az ember aki rendes, becsületes az egyenlő azzal, hogy egy balf@sz?
Figyelt kérdés
Nem az a könyvtáros típus vagyok, csibészségeket csináltam, de törvénybe ütköző dolgot nem. Ez bénaság vagy ez a normális? Néha kisebbségi érzésem van mert úgy érzem ez miatt, hogy nem vagyok elég tökös gyerek.2020. aug. 6. 23:02
1/9 anonim válasza:
Nem azon múlik hogy "tökös gyerek" vagy e hogy pl ittasan vezetsz. Nincs azzal semmi baj, sőt jó is ha nem csináltál semmi törvénybe ütközőt
Az viszont "bénaság" ha emiatt kisebbségi érzésed van, csináltál csibészségeket ahogy a legtöbb ember is, ezen nem kell aggódni
2/9 anonim válasza:
Ez normális. Ha valaki úgy jóindulatú, hogy átverhető, kihasználható és sosem tanul ebből, sosem lesz kicsit rafinált vagy önérvényesítő, na az tényleg egy balfax.
3/9 anonim válasza:
Miért lennél az? Ha magadnak megfelelsz akkor minden oké. Nem érsz kevesebbet mint mások, ne legyen kisebbségi érzésed.
4/9 anonim válasza:
Hát én bízom benne, hogy nem bénaság, hanem normális dolog, hogy törvénybe ütközőt nem teszünk.
5/9 anonim válasza:
Nem:D Hogy ki mit mond rád az lényegtelen:D Csak ne változz:)
6/9 anonim válasza:
Màs körök néznének le ilyesmiert hogy pl lopni sem tudsz hahaha.
Szoval normalis rendes ember szerint csak normalis rendes vagy.
7/9 anonim válasza:
Ismerősöm most sitten ül mégis védi a környezete, ha kijön már állasa is lesz vagyis marad ami volt.
Én aki még a stop táblánál is megáll 1 éve nem találok melót.
8/9 anonim válasza:
A törvény szerint még s fádat sem égetheted akármikor, szóval felesleges minden paragrafust betartani, és nem is lehet...
9/9 anonim válasza:
Akkor vagy tökös gyerek, ha képviseled az elveidet és az érdekeidet, és kiállsz értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!