1/14 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, ezek a szavak egymás ellentétpárjai...
3/14 anonim válasza:
Amelyik,már nem él!(de,csak azóta,hogy nem él)
6/14 anonim válasza:
Igen, közvetlenül a rózsaszín vantablack mellett
7/14 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? Jó királyunk becsületesen keresi a kenyerét a mi spájzunkban.
8/14 anonim válasza:
Az ellenzéki oldalon például Szél Bernadett szerintem tipikus idealista alkat, Lukácsi Katalin pedig a KDNP legtöbb tagjával szemben tényleg képviseli a keresztény értékeket a közéleti tevékenysége során. A kormány oldaláról pedig mondjuk Tarlós Istvánról se tudnám elképzelni, hogy korrupt legyen. Lehet velük nem egyetérteni sok mindenben, kettejüket nem is kedvelem személy szerint, ennek ellenére szerintem becsületes emberek, akik csak a munkájukat próbálják/próbálták végezni. Másik is vannak így ezzel a politikusok között.
9/14 anonim válasza:
Biztos van valahol. A Földön egy csomó furcsaság létezik.
10/14 anonim válasza:
Ha van is ilyen akkor eltiporják. Ha nem korrumpálható felzabálja a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!