11/14 anonim válasza:
Mondjuk talán úgy, hogy létezik olyan, aki legalább olyan becsületes, mint egy átlagpolgár.
De ő nem lesz vezető politikus, mert ehhez más tulajdonságok kellenek.
12/14 anonim válasza:
Szerintem létezik. Vannak ott is olyan emberek akiknek van gerincük. Én mondjuk hogy bal és jobb oldalról is hozzak példát Schiffer Andrást és Dúró Dórát hoznám fel.
13/14 anonim válasza:
"A becsületes politikus olyan, mint az indián síugró. Biztos van..."
- Showder Klub, ha jól emlékszem Hadházi László
14/14 anonim válasza:
Schiffer szerintem is az volt, de persze ezt nehéz megítélni. Azért aki a hatalom közelébe került, az már hozott meg olyan alkukat amiket egy (szerintem) becsületes ember nem hozna meg. A becsületesség is elég szubjektív dolog. Ha megkérdeznéd Orbánt vagy Gyurcsányt, tuti becsületesnek vallanák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!