Milyen testi "hibáitok" vannak?
Leírom én is, hogy érthető legyen, mire gondolok. 😁
-Van egy kis heg a homlokomon
-Van egy hosszú heg vízszintesen az alhasamon
-Striás a csípőm
-Narancsbőrös a fenekem
-Szőrös az alhasam
-Az egyik mellem lejjebb lóg, mint a másik
Azért írtam ki ezt a kérdést, hogy mindenki megmutassa így név nélkül a "csúnyábbik" oldalát is, mert tuti, hogy mindenkinek van ilyen, amiért szerintem nem kell szégyenkezni! Ha látjuk azt, hogy másoknak is vannak ilyen apró hibái, az talán segít elfogadni a saját kis defektjeinket, és mások külseje felett sem ítélkezünk majd olyan könnyen.
L
Válaszoltam a kérdésre is. De egy nőnek a mai abszolút nőknek kedvező világban nincs joga rinyálni.
Amúgy meg nyugodtan lehet jelenteni. Tehát nem csak nő vagy hanem kommunista is, utoljára ott volt érdem a besúgás.
Én elfogadtam magam ilyennek amilyen vagyok.Addig jó,amíg egészséges az ember.Az autómon sem érdekel a pici esztétikai hiba,pedig autóbuz* vagyok... 41/F
Mások külseje nem nagyon szokott foglalkoztatni.Amennyiben mégis,akkor annak extrém dolog a kiváltó oka.Például látok egy teljesen fogatlan embert,aki bekapja az orrát...Az ilyeneken röhögök ugye...
Alacsony vagyok és hízékony.
Engem csak ez a kettő dolog zavar. :(
Ezen kívül eláll a fülem, pattanásos vagyok és furcsa hangom van.
De ezek nem zavarnak engem, én külsőre csak a testalkatot tartom fontosnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!