Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogyan hálálhatnám...

Szerintetek hogyan hálálhatnám meg neki?

Figyelt kérdés
Rövid leszek. Étteremben dolgoztam kűlföldön és a korona vírus miatt utcára kerultem, 1 hétig parkokban aludtam amennyi pénzt kerestem 2 hét alatt az elment. A facebookon kértem segítséget és aznap este felhivott egy nő (kB 30 körűli lehet) azzal a szándékkal, hogy segítsen. Hotel szobát foglalt ideiglenesen ameddig nem talál szállást nekem. Másnap szállást is talált teljesen dijmentesen, pénzt gyűjtött, hogy legyen mit egyek. Elég ha csak egyszerűen meg köszönöm neki, ilyenkor mit kell tenni?
2020. aug. 6. 18:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne legy halatlan, segits neki koltozkodni es igy letudod a tartozast. Egyszeru es tiszta dolog.
2020. aug. 22. 10:39
 32/34 anonim ***** válasza:
93%
Egy hét után a parkban hogyan töltötted fel a telefonod aksiját?
2020. aug. 22. 22:37
 33/34 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy? Fogtok találkozni?

Én valamit vásárolnék neki, amire szüksége lehet, vagy valami kézzel készített (nem lomot) adnek neki, ha a pénzt nem fogadja el.

Ha viszont azt érzed, hogy ezzel téged "rángani akar" utalj át neki mindent, és tiltsd. Sajnos nekem volt ismerősöm, ahol "baráti alapon" kevesebb összeget fizettem, végül velem tervezte a lakásának a felújítását (ami persze nem lett előre elmondva, lefektetve)... Ezzel is számolni kell.

29N

2020. aug. 23. 00:14
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

?

2020. aug. 23. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!