Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogyan hálálhatnám...

Szerintetek hogyan hálálhatnám meg neki?

Figyelt kérdés
Rövid leszek. Étteremben dolgoztam kűlföldön és a korona vírus miatt utcára kerultem, 1 hétig parkokban aludtam amennyi pénzt kerestem 2 hét alatt az elment. A facebookon kértem segítséget és aznap este felhivott egy nő (kB 30 körűli lehet) azzal a szándékkal, hogy segítsen. Hotel szobát foglalt ideiglenesen ameddig nem talál szállást nekem. Másnap szállást is talált teljesen dijmentesen, pénzt gyűjtött, hogy legyen mit egyek. Elég ha csak egyszerűen meg köszönöm neki, ilyenkor mit kell tenni?
2020. aug. 6. 18:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Na tessék megjöttek a hitetlenek.
2020. aug. 6. 19:32
 12/34 A kérdező kommentje:
És az normális hogy csak rá gondolok minden percben és nem is ismerem?
2020. aug. 9. 20:27
 13/34 anonim ***** válasza:

Lehet beleszerettél.Ez velem is megtörtént,hogy beleszerettem a "jótevőmbe",csak,hogy én sok időt töltöttem is vele közben.Mára már megszakított velem minden kapcsolatot,de minden nap csak rá gondolok,imádom őt.

A gond az,hogy leszbikus vagyok,és ráadásul a hölgy nem is korombeli...

Gondolom te pasi vagy.

Hogyhogy találkoztok szeptemberben?Mi dolgotok még egymással?

2020. aug. 9. 20:42
 14/34 A kérdező kommentje:
Júniusban rám írt, hogy meg szeretne ismerni. Én meg azt válaszoltam, hogy most nincs időm. Ha ezt nem írta volna akkor nem gondolnék rá annyit. Lehet ezt akarta elérni, hogy beleszeressek?
2020. aug. 9. 20:48
 15/34 anonim ***** válasza:

Biztos volt valami hátsó szándék a segítségében.Esetemben is volt a nőnek,csak sajnos nem elcsábítani akart.Vagyis nem úgy,hogy utána meg is kaphassam őt.😂😂

Te hány éves vagy?

2020. aug. 9. 20:51
 16/34 A kérdező kommentje:
Mit akarhatna tőlem egyáltalán nem csúnya sőt! Annyit tudok róla hogy vallásos
2020. aug. 9. 20:56
 17/34 anonim ***** válasza:
16 Véged van:D Mit ittál?
2020. aug. 9. 20:58
 18/34 anonim ***** válasza:
67%

Ja,képzelem... Esetemben is ezt a szöveget nyomta a nő,hogy ő így vallásos,úgy vallásos.

Tuti kamuzik.Majd kiderül mit akar.Végül én is rájöttem tőlem mit akart az a nő,miért "segített" anno.És ugyanúgy nem fogadta el,hogy visszafizessem a rám költött pénzét,mint,ahogy feljebb te is írtad.Lesz külföldön munkám hamarosan,egy összegben vissza fogom juttatni neki a pénzét.Senkinek nem leszek az adósa,pláne nem egy olyannak,mint,amilyen az a nő.

2020. aug. 9. 20:59
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
20:59 Miért mit akart az a nő?
2020. aug. 9. 22:26
 20/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem véletlen költött rám,amikor hasonlóan átmenetileg nehéz helyzetben voltam,mint a kérdező.Ki akart forgatni a vagyonomból.A meccs még nincs lejátszva,a bűntársával igem furfangosan kitalálták hogy tegyenek tönkre.Ennek része volt,hogy úgy viselkedett velem,mint,aki szintén vonzódik hozzám.Mivel a szövetségesének elmondtam,hogy beleszerettem abba a nőbe,így gondolták hasznot húznak a dologból.Persze csak utólag állt össze a sztori,amikor már késő volt.De remélem végül én nyerek,és nem ők.Csak sajnos közben meg menthetetlenül szerelmes vagyok abba a rbancba... És hiába akarom utálni,egyszerűen nem tudom.Csak sírok és sírok miatta.Sosem sírtam egyetlen nő miatt sem pedig előtte.
2020. aug. 9. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!