Szerintetek hogyan hálálhatnám meg neki?
21 *Abban bíznak, hogy majd meggazdagszik? :D
:DD
De süketek vagytok...🙄😒🤢🤢 Írtam,hogy abban a pillanatban voltam nehéz helyzetben,de amúgy van több tíz milliós ingatlanom,amire pályáztak/pályáznak nagyeszűek.Bár tudom magatokból indultatok ki,azért értetlenkedtek.😏
Semmi az az összeg,amit anno rám költött az az illető ahhoz képest,amit nyernek,ha végül sikerül tönkretenniük.🤨
*van egy több tíz milliós
Mielőtt még ezt sem értitek meg.😐
Nem tudtam, hogy te így kérsz segítséget, hogy bocsi amúgy van egy több tíz milliós ingatlanom.
Az más, ha utána próbálnak meg lehúzni miután megtudták, de ez nem derült ki a szövegből. És anélkül, hogy tudnák nincs értelme a gonosz tervüknek.
16:37
Nem kértem segítséget,hanem kaptam,és egy olyan embertől,akit a család már ismert valamennyire pár éve.😑😑😑😑
16:37
Ebből adódóan pontosan tudott az ingatlanomról meg arról is,hogy pillanatnyilag milyen milyen rossz helyzetben voltam.😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!