Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogyan hálálhatnám...

Szerintetek hogyan hálálhatnám meg neki?

Figyelt kérdés
Rövid leszek. Étteremben dolgoztam kűlföldön és a korona vírus miatt utcára kerultem, 1 hétig parkokban aludtam amennyi pénzt kerestem 2 hét alatt az elment. A facebookon kértem segítséget és aznap este felhivott egy nő (kB 30 körűli lehet) azzal a szándékkal, hogy segítsen. Hotel szobát foglalt ideiglenesen ameddig nem talál szállást nekem. Másnap szállást is talált teljesen dijmentesen, pénzt gyűjtött, hogy legyen mit egyek. Elég ha csak egyszerűen meg köszönöm neki, ilyenkor mit kell tenni?
2020. aug. 6. 18:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Annak mi értelme van, hogy segítenek valakin nehéz helyzetben, mert a vagyonára pályáznak? Abban bíznak, hogy majd meggazdagszik? :D
2020. aug. 9. 22:43
 22/34 anonim ***** válasza:

21 *Abban bíznak, hogy majd meggazdagszik? :D

:DD

2020. aug. 9. 23:00
 23/34 anonim ***** válasza:

De süketek vagytok...🙄😒🤢🤢 Írtam,hogy abban a pillanatban voltam nehéz helyzetben,de amúgy van több tíz milliós ingatlanom,amire pályáztak/pályáznak nagyeszűek.Bár tudom magatokból indultatok ki,azért értetlenkedtek.😏

Semmi az az összeg,amit anno rám költött az az illető ahhoz képest,amit nyernek,ha végül sikerül tönkretenniük.🤨

2020. aug. 9. 23:52
 24/34 anonim ***** válasza:

*van egy több tíz milliós

Mielőtt még ezt sem értitek meg.😐

2020. aug. 9. 23:54
 25/34 anonim ***** válasza:
Invitáld meg egy ebédre vagy vacsorára. Kedveskedj neki virággal és édességgel.
2020. aug. 10. 10:26
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem tudtam, hogy te így kérsz segítséget, hogy bocsi amúgy van egy több tíz milliós ingatlanom.

Az más, ha utána próbálnak meg lehúzni miután megtudták, de ez nem derült ki a szövegből. És anélkül, hogy tudnák nincs értelme a gonosz tervüknek.

2020. aug. 10. 16:37
 27/34 anonim ***** válasza:

16:37

Nem kértem segítséget,hanem kaptam,és egy olyan embertől,akit a család már ismert valamennyire pár éve.😑😑😑😑

2020. aug. 10. 18:44
 28/34 anonim ***** válasza:

16:37

Ebből adódóan pontosan tudott az ingatlanomról meg arról is,hogy pillanatnyilag milyen milyen rossz helyzetben voltam.😒

2020. aug. 10. 18:45
 29/34 A kérdező kommentje:
Persze szeptemberben akart találkozni azért mert akkor költözik és segíteni kell nki. Most akkor mivan én nem így képzeltem el
2020. aug. 21. 22:32
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja segíts neki,mivel ő is segìtett.Ennyi.😀😀
2020. aug. 22. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!