Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki számít homofóbnak?

Ki számít homofóbnak?

Figyelt kérdés
Már az is aki nem ért egyet vele, és nem támogatja a homoszexualitást, de egyébként nem ítélkezik, és nem bánik velük másképpen mint bárki mással? Vagy csak olyanok akik nyíltan minősítik a homoszexuálisokat, kerülik őket, lekezelően, agresszíven viselkednek velük emiatt... stb.?

2020. aug. 6. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy "természetes" a gyilkosság. A természet lényegében erre alapszik. Mi ezzel a gond?

A modern ember már rájött hogy nem előremutató másokat bántani, életet kioltani emiatt a világ nagyrészén mára tiltott morális okokból. De ettől még nem természetellenes.

2020. aug. 10. 09:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké... Már értem a lényeget. Aki nem ért egyet a többséggel az mehet a levesbe. Bélyegezzük meg egy életre. Értem azt is, hogy végülis semmi sem természet ellenes manapság, tehát előbb vagy utóbb korlátlanul lehet csinálni majd mindent. Csak a jég hideg racionalitás lesz. Mit szeretne az egyén. Ami akadályozza benne azt félreteszi az útból. Egyelőre propagandával és karakter gyilkoságokkal. Később pedig a fizikai megsemmesítés útján is. Mi sem lesz természetesebb.
2020. nov. 27. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Én nem erre céloztam, hogy mindent lehet csinálni, mert természetes. Nyilván az ember civilizálódott és nem ösztönlényként él ezért vannak dolgok, amiket a társadalmi dolgok felülírnak morálisan. És nyilván ez évek alatt fejlődött. Például a sérült utódot régen kirakták a hegyre meghalni, mert nem éri etetni azért, hogy csak a baj legyen vele. Ha ma valaki kirakja a gyerekét meghalni, mert mondjuk egyel kevesebb ujjal született, vagy bármi egyéb, akkor azt megbüntetik, pedig egyébként a természet rendje szerint a "selejt egyed" úgysem élne túl jó eséllyel.

Azontúl a homoszexualitás a (nem önvédelmi célú) gyilkossággal szemben nem csak egy önös érdek, mert van természetben betöltött lényege és nem árt másnak. A homoszexualitásnak az a célja biológiailag, hogy gátolja a túlszaporodást, illetve a közösségben élő fajoknál az elhullott szülőegyedek utódait gondozza.

A társadalom meg azokat a természetes folyamatokat korlátozza, amik károsak a civilizált élet rendjére. Nyilván nem egy civilizált dolog valakit megölni, mert az káros. A homoszexualitás meg nem okoz károkat.

2020. nov. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!