Milyen történeteid voltak az irigységgel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Akár veled szemben történt, akár te érezted ezt. Mikor voltak rád irigyek? Te mikor voltál az?2020. aug. 5. 16:17
1/2 anonim válasza:
Munkahelyet váltottam, illetve egy másik egységbe mentem ugyanazon helyen belül. Egy rokonom közszereplő. Amikor ezt megtudták a környezetemben lévők, furán kezdtek el velem viselkedni: nem negatívan, csak kellemetlen lett a dolog: érződött az irigység. Ezzel csak az a baj, hogy nagyon minimálisan ismerik az én életemet, és ha ezt a kettőt összevetnék, akkor nem lennének irigyek, sőt: lenne, aki inkább (ha csak egy napra is cserélne velem életet, akkor már az első 2 óra után) öngyilkos lenne...
2/2 anonim válasza:
Én irigy vagyok mindenkire egy olyan dologért, amit én soha nem fogok elérni, de mindenki más képes elérni már gimiben, én meg felnőtt fejjel egy csicska vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!