Milyen vicces vagy ép nem vicces történeteitek vannak alvással kapcsolatban? Pl álmotokban orba csaptok valakit stb.
nekem nincs, de barátnőmnek van.
mesélte, hogy régebb, amikor a testvérkéje fél éves volt, és a kiságya az ő szobájában volt, akkor az anyukájával helyet cseréltek, így a barátnőm aludt az apukájával, az anyukája meg a kisbabával egy szobában. (a házuk 2 szobás)
éjjszaka, amikor a kisbaba felébredt, és sírt, a hangja átszűrődött abba a szobába, ahol a barátnőm aludt. Ő álmában megsimogatta az apukája fejét, és ezt mondta: Ne síej Botika, ne sírj!
Szakadtam a röhögéstől, amikor a barátnőm ezt elmondta :D
Hát ez nem tudom annak számít-e, de én csámcsogok álmomban! XD
Ha fordulok egyet, akkor csámcsogok és addig, nem hagyom abba, amíg nem fordulok még egyet!
Akkor anyumnak az egyik ismerőse álmában csikorgatja a fogát, de amikor ébren van, nem sikerül neki ugyanúgy XD
És volt egy időben egy osztálytársam és oszt.kiránduláson egy szobában voltam vele. Mielőtt elaludt adott egy ilyen "Hm" hangot. Innen tudtuk mikor kell befogni, mert már elaludt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!