Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne nézzenek iskolázatla...

Hogyan ne nézzenek iskolázatlannak, anélkül, hogy dicsekednék?

Figyelt kérdés

A szomszédom jóval alattam van az úgymond céges ranglétrán (nem egy helyen dolgozunk), én 7 évvel ezelőtt dolgoztam abban a pozicióban egy másik cégnél mint ő. Folyékonyan beszélek 4 idegen nyelven, vizsgákkal! Rendszeresen hülyének néz! Pl azt mondja a csaj, “most home officeban vagyok, ami angolul van és azt jelenti otthoni munka”. Mondtam, hogy köszönöm értem, de ennek ellenére továbbra sem nézi ki belőlem, hogy beszélek egyáltalán bármilyen idegen nyelvet. Ő meg büszkén dicsekedik a linkedin profilján, hogy közepes szinten tud angolul, aztán ennyi.

Hogyan tudnám jelezni nagyképűség nélkül, hogy én sem vagyok ám vasutas? Kicsit idegesítő. Tudom, én rontottam el, hogy nem mondtam mivel foglalkozom és hol dolgozom, de nem akartam az orrára kötni, hogy ne irigykedjen mint sokan szoktak.

2020. aug. 5. 08:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, mondd neki, hogy felveszed linkedinen kapcsolatnak. Aztán majd úgyis látja, mid van.

Ha hű vagy az eszedhez, akkor nem kicsinyeskedsz.

2020. aug. 5. 12:07
 42/43 anonim ***** válasza:
83%
Akkor hat nem erted. Röhögjel.
2020. aug. 5. 12:21
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"én sem vagyok ám vasutas" Gondolom el nem tudod képzelni mennyit kell tanulnia egy mozdonyvezetőnek. Ha nemzetközi viszonylatokra teszik ezen felük szakvizsgák, és angol, német nyelvtudás is szükséges.

Egyébként: simán megmondanám neki, hogy figyelj 4 nyelven beszélek, szerintem tudom mi az, nem kell magyaráznod (félig nevetve, úgy mondva mintha ez egyértelmű lenne veled kapcsolatban, hátha úgy érzi, ezt alap lenne tudni rólad) Szerintem ez messze van még a felvágástól...

2020. aug. 13. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!