Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne nézzenek iskolázatla...

Hogyan ne nézzenek iskolázatlannak, anélkül, hogy dicsekednék?

Figyelt kérdés

A szomszédom jóval alattam van az úgymond céges ranglétrán (nem egy helyen dolgozunk), én 7 évvel ezelőtt dolgoztam abban a pozicióban egy másik cégnél mint ő. Folyékonyan beszélek 4 idegen nyelven, vizsgákkal! Rendszeresen hülyének néz! Pl azt mondja a csaj, “most home officeban vagyok, ami angolul van és azt jelenti otthoni munka”. Mondtam, hogy köszönöm értem, de ennek ellenére továbbra sem nézi ki belőlem, hogy beszélek egyáltalán bármilyen idegen nyelvet. Ő meg büszkén dicsekedik a linkedin profilján, hogy közepes szinten tud angolul, aztán ennyi.

Hogyan tudnám jelezni nagyképűség nélkül, hogy én sem vagyok ám vasutas? Kicsit idegesítő. Tudom, én rontottam el, hogy nem mondtam mivel foglalkozom és hol dolgozom, de nem akartam az orrára kötni, hogy ne irigykedjen mint sokan szoktak.

2020. aug. 5. 08:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha màs nem is, de ugy làtom sorstàrsam van. Nem en vagyok az UFO egyedül
2020. aug. 5. 09:23
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan ertem a problémát. Sokan vannak még akik nem beszélnek nyelveket. Az említett történet eseten jó válasz lett volna a de jó, te is beszélsz angolul/x éve tettem felsőfokú nyelvvizsgát angolból és franciabol/ végre valaki akivel itt is gyakorolhatom az angolt pl...
2020. aug. 5. 09:25
 23/43 anonim ***** válasza:
81%
#6, nem bántásból, de diplomás létedre idehánytál egy tagolatlan, hibáktól hemzsegő szöveget. Mire is vagy te olyan büszke?
2020. aug. 5. 09:28
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Engem is lenéz az egyik szomszédom és hergeli a tanulatlan környékbeli haverjait, hogy egyetemet végeztem és jó munkát végzek. Engem is nagyon fel tud néha idegesíteni a nő de ezeket el kell engedni mert ha nem elég intelligens csak hergelni fogod. Ahelyett, hogy megmutatod neki, hogy hol vagy egy multi hierarchiájában minimalizálhatod vele az interakciókat.

Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy nem csak te gondolod akkor ezt róla. Szerintem elég megalázás neki, hogy ajnározza magát az emberek fele meg lenézi és ez neki fel sem tűnik...

2020. aug. 5. 09:29
 25/43 anonim ***** válasza:
11%

"Mondjuk amig en felepitettem egy szalloda làncot, addig egy bantu indiàn veri magàt elöttem a fàbol összeeszkàbàlt sàtràra.:

Khm, a bantu indián sátra kb a semmiből, nulla háttérrel, két kezével felépítve sokkal nagyobb teljesítmény, de ne zavarjon

2020. aug. 5. 09:30
 26/43 anonim ***** válasza:
14%

23. A helyesirasom kitünö, nyelvtanbol magyarbol irodalombol szinötös voltam es a tanar büszkesege èrettségin!:D

Az, hogy itt mobilon összeeszkabalok vmit gyorsan, es abszolut nem a külsöségek hanem a tartalmon a hangsuly, miközben ezerrel rohannom kene mert targyalasom lesz, DE ehelyett itt vagyok rafüggve a gyk-ra :D, mert mélyen érint a kérdés, nem gondolnam azt hogy egy vadidegennek kene elszàmolnom arrol hogyan irok itt.

Nah itt is a lenézés megy. Statuàlod a példàt csak.

2020. aug. 5. 09:37
 27/43 anonim ***** válasza:
76%

25. En el is ismerem azt.irtam!!

Csak ez a bantu engem néz egy senkinek. Erröl van szo!!

2020. aug. 5. 09:38
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elkerülni, esetleg bíztasd hogy "igen, ezt valóban így kell mondani, ügyes vagy" (lehet iróniának is venni, de ez meg már az ő dolga). Amúgy szerintem kisebbségi komplexusa van O.o
2020. aug. 5. 09:40
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Itt az en kerdesem csaj epp tarskeresre vetitve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. aug. 5. 09:41
 30/43 anonim ***** válasza:
13%

25

Ez meg a másik:))) A diplomás rakja a téglát, mi? "felépítettem..."...:DDDDD

Aki semmiből épít az inkább tud, mint aki papíron elképzel valami kártyavárat s veri a mellét, amíg más talicskázik;)

Ki mond nagyobbat, ugye! :DDD

2020. aug. 5. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!