Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az irodai dolgozók mind...

Girlll3 kérdése:

Az irodai dolgozók mind unalmasak?

Figyelt kérdés
Mintha nem lenne humoruk, de az is lehet rosszul látom. Többen is mondták, ismerősök, hogy nem szeretik őket, mert savanyúak. Tapasztalat?

2020. aug. 4. 17:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, te gyártószalag melletti biorobot vagy?
2020. aug. 4. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:

Ja es amikor veletlen nem tudom hany billio nyeresèget mutattunk ki évvègén veletlenül, arra az jött vissza hogy nagyon örülnének ha valoban ennyi lenne, de szamoljuk màr àt kicsit, biztos e :D

(Technikai malör miatt a nevetel sorok triplazva kerültek a kimutatasba..)

2020. aug. 4. 17:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem. Nem mind. Vannak köztük unalmas emberek biztosan, de nem azért mert irodában dolgoznak :) remélem ezt te sem gondoltad komolyan, ha igen, akkor sajnálom de nagyon ostoba vagy :D vagy csak provokálni akarod azokat az embereket akik irodában dolgoznak? :)
2020. aug. 4. 17:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem irodai munkás vagsok, de én nem tapasztalom ezt a humort... Itt, ha hibázik vki, azt véresen komolyan veszik.
2020. aug. 4. 18:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Vénasszony még baromira nem vagyok.
2020. aug. 4. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Intelligensebb helyeken a hibak at vannak ràgva, beszelve, elemezve, pont azert hogy a jövöben kiküszöbölhetök legyenek.

A vezetök is fejlödesorientàltak, reszletekig menöen kèrnek mindent, mint a primitevebbeknel, hogy elkezdenek üvölteni, hogy ki lesznek rugva meg le lesz vonva aztan ö a jani.

2020. aug. 4. 18:19
 17/22 anonim ***** válasza:
*nem ugy mint a primitivebbeknél akik fenyegetöznek meg hatalmat fitoktatnak es azt hivjàk vezetesnek mashol
2020. aug. 4. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Most nem irodai munkás vagy, vagy pedig "nem, irodai munkás"

Gondolom, nem a nyelvtudományi intézetben dolgozol... :-DDDD

2020. aug. 4. 18:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem, irodában dolgozom. Elnézést, hogy 8 óra munka után kihagytam egy vesszőt, miközben a metrón zötykölődtem....
2020. aug. 4. 18:37
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
azért elég jelentős különbséget eredményez az a vessző.....
2020. aug. 4. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!