Girlll3 kérdése:
Az irodai dolgozók mind unalmasak?
Figyelt kérdés
Mintha nem lenne humoruk, de az is lehet rosszul látom. Többen is mondták, ismerősök, hogy nem szeretik őket, mert savanyúak. Tapasztalat?2020. aug. 4. 17:03
11/22 anonim válasza:
Kérdező, te gyártószalag melletti biorobot vagy?
12/22 anonim válasza:
Ja es amikor veletlen nem tudom hany billio nyeresèget mutattunk ki évvègén veletlenül, arra az jött vissza hogy nagyon örülnének ha valoban ennyi lenne, de szamoljuk màr àt kicsit, biztos e :D
(Technikai malör miatt a nevetel sorok triplazva kerültek a kimutatasba..)
13/22 anonim válasza:
Nem. Nem mind. Vannak köztük unalmas emberek biztosan, de nem azért mert irodában dolgoznak :) remélem ezt te sem gondoltad komolyan, ha igen, akkor sajnálom de nagyon ostoba vagy :D vagy csak provokálni akarod azokat az embereket akik irodában dolgoznak? :)
14/22 A kérdező kommentje:
Nem irodai munkás vagsok, de én nem tapasztalom ezt a humort... Itt, ha hibázik vki, azt véresen komolyan veszik.
2020. aug. 4. 18:02
15/22 A kérdező kommentje:
Vénasszony még baromira nem vagyok.
2020. aug. 4. 18:03
16/22 anonim válasza:
Intelligensebb helyeken a hibak at vannak ràgva, beszelve, elemezve, pont azert hogy a jövöben kiküszöbölhetök legyenek.
A vezetök is fejlödesorientàltak, reszletekig menöen kèrnek mindent, mint a primitevebbeknel, hogy elkezdenek üvölteni, hogy ki lesznek rugva meg le lesz vonva aztan ö a jani.
17/22 anonim válasza:
*nem ugy mint a primitivebbeknél akik fenyegetöznek meg hatalmat fitoktatnak es azt hivjàk vezetesnek mashol
18/22 anonim válasza:
Most nem irodai munkás vagy, vagy pedig "nem, irodai munkás"
Gondolom, nem a nyelvtudományi intézetben dolgozol... :-DDDD
19/22 A kérdező kommentje:
Nem, irodában dolgozom. Elnézést, hogy 8 óra munka után kihagytam egy vesszőt, miközben a metrón zötykölődtem....
2020. aug. 4. 18:37
20/22 anonim válasza:
azért elég jelentős különbséget eredményez az a vessző.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!