Arra van valami megnevezés, ha egy bizonyos emberréteg iránt szinte képtelen vagyok empátiát érezni?
Diszkrimináció és kirekesztes az, amikor valakit hátrányos megkülönböztetésben részesitessz, pl nem veszed fel egy munkára egy tulajdonsága miatt. Ezek az emberek nem tudják hogy hogy érzek, nem mutatom ki, nem látják semmi kárát.
Nem élek a múltban sem, mert mái napig mindennapos tapasztalataim vannak, szóval ez a jelenem is.
Az általánosítás tudatos döntés, ez pedig nem. Ez csak simán érzelmek hiánya, ami néha engem is aggaszt/zavar.
Idiota meg az, aki nem tud érdemi választ adni egy kérdésre, és mégis odakommentel valami teljesen irrelevánsat.
Arra gondoltam hogy ennek van valami megnevezése (mint ahogy szociopaták hívjuk azokat, akik senki iránt nem éreznek empátiát) de úgy látom ha van is ilyen szó, itt nem fogom megtalalni. Köszönöm a normális válaszokat.
Nem irreleváns az, hogy idióta vagy. Kérdeztél valamit. Mi válaszolunk.
Nem tetszik a válasz? Nem kérdezz! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!