Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan van olyan ember, aki...

Komolyan van olyan ember, aki ezt élvezi??

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan élvezheti bárki a nyarat, a meleget. Mi a jó abban, hogy ömlik rólad a víz, nem lehet normálisan felöltözni, hiába zuhanyzol le és mosol hajat, 10 perc múlva kezdhetnéd elölről, nem kapsz levegőt a páratartalomtól és a forróságtól, fáj a fejed, a maradék energiát is kiszívja belőled az időjárás, és a legtöbb munkahely és közlekedési eszköz még csak nem is klimatizált??

Az egész évszak egy szenvedés. Hiszen, ha hideg van, mindig fel lehet venni még egy réteg ruhát, plusz be lehet takarózni, de ilyen melegben a bőrömet már nem tudom levenni..

A strandok undorítóak, zsúfoltak, a nyaralás macerás és drága, tehát még ezek sem pozitívumok.

Fel nem tudom fogni, hogy ebben hogy lehet bármit is élvezni.

2020. aug. 4. 14:15
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
belekötsz*
2020. aug. 5. 23:57
 52/53 anonim ***** válasza:
34%

Mindennek megvan az előnye hátránya. Pl nyáron állandóan összemarnak a szúnyogok. Akármilyen szert használok,csípnek. A bőröm viszket,piros pöttyös. Na meg a kullancs is belém megy ha erdőben járok. A bőröm meg hamar leég. Utálom mindig kenegetni magam naptejjel.

A pozitív: Keveset kell öltözni. Hamar kész vagyok vele. Sok fagyit,dinnyét ehetek. Ha kimosok hamar száradnak a ruhák. Nem kell fűteni. Lombosak a bokrok,az udvaromra nem látnak be. Sok szép virágot látok az utcán. Medencézhetek. Sokáig van világos,nem kell villanyt égetni délután 4-5 órakor.

Tél: Karácsony már a pénzköltesről szól. Az utak ha havasak,jegesek mindig óvatoskodni kell el ne essek. Késnek a buszok. Padra nem ülhetek le mert felfázok mint tavaly is hogy vért vizeltem utána. Télen kevesebb D-vitamin jut be. Stb.

2020. aug. 6. 01:00
 53/53 anonim ***** válasza:
62%

"van olyan ember, aki ezt élvezi??"

Úgy tűnik, hogy van!

Csak ők nem egy átforrósodott, levegőtlen panel-lyukban töltik a nyarat.

[link]

2020. aug. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!