Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan van olyan ember, aki...

Komolyan van olyan ember, aki ezt élvezi??

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan élvezheti bárki a nyarat, a meleget. Mi a jó abban, hogy ömlik rólad a víz, nem lehet normálisan felöltözni, hiába zuhanyzol le és mosol hajat, 10 perc múlva kezdhetnéd elölről, nem kapsz levegőt a páratartalomtól és a forróságtól, fáj a fejed, a maradék energiát is kiszívja belőled az időjárás, és a legtöbb munkahely és közlekedési eszköz még csak nem is klimatizált??

Az egész évszak egy szenvedés. Hiszen, ha hideg van, mindig fel lehet venni még egy réteg ruhát, plusz be lehet takarózni, de ilyen melegben a bőrömet már nem tudom levenni..

A strandok undorítóak, zsúfoltak, a nyaralás macerás és drága, tehát még ezek sem pozitívumok.

Fel nem tudom fogni, hogy ebben hogy lehet bármit is élvezni.

2020. aug. 4. 14:15
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
70%
Az emberek többsége nem szereti, ha olyan dolgot fikázol, amit szeretnek. Pl ha azt mondja valaki a kedvenc könyvemre, hogy pocsék, hát akkor én is elég morcos leszek.
2020. aug. 4. 15:32
 22/53 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel akkor én is kiakadhattam volna, mert kb senki sem szereti a hideget és csak leszólja..

De felőlem ne szeresse. csak értse meg, hogy én meg azt nem szeretem (sőt, fizikailag rosszul vagyok tőle), amit ő (nyár).

2020. aug. 4. 15:34
 23/53 anonim ***** válasza:
60%
Oké, értjük, de mi értelme van a kérdésednek?
2020. aug. 4. 15:34
 24/53 anonim ***** válasza:
47%

Eleve, ahogy feltetted a kérdést, már az önmagában is provokáló!

Attól, hogy neked ez a problémád, az a te dolgod, mindenki úgy lesz..rja, ahogy van. Kit érdekel, hogy te nem szereted a nyarat? Emiatt mi értelme kiírni egy kérdést?

2020. aug. 4. 15:55
 25/53 A kérdező kommentje:
Talán az az értelme, hogy kiadtam a frusztrációmat, meg az, hogy hátha találok hasonló gondolkodású embereket..
2020. aug. 4. 15:57
 26/53 anonim ***** válasza:
51%
Ez az oldal szerintem nem frusztráció levezetésre van, és nem is barát/társ találó :D
2020. aug. 4. 15:58
 27/53 anonim ***** válasza:
37%
Dubai ban 50 fok van es 10x szennyezettebb a levegö.
2020. aug. 4. 15:59
 28/53 A kérdező kommentje:
Hát, nem is mennék Dubai-ba, még turistaként sem. :D
2020. aug. 4. 16:00
 29/53 anonim ***** válasza:
55%
A lepontozo valszeg nincs tisztaban vele. De pontoz..
2020. aug. 4. 17:15
 30/53 anonim ***** válasza:
64%

"panelban lakom."

Ez mindet megmagyaráz!

Az igegbeteg panelprolik egy normális életre alkalmatlan lyukban fröcsögnek,

és mindent utálnak ami a földi élethez szervesen hozzá tartozik.

2020. aug. 4. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!