Most komolyan mire jó az, hogy az ember irigykedik a másikra?
Figyelt kérdés
Ismerősi körben is nem egyszer hallom, hogy megy a köpködés a másikra, hogy ugyan miből vett új kocsit meg miért telt rá neki stb. Én speciel örülök, ha valamelyik haveromnak sikerül venni valami újat legyen az ház autó stb.2020. ápr. 20. 15:30
1/4 anonim válasza:
Ah emberek vagyunk buták vagyunk azért :D
Örülj annak, hogy te nem vagy olyan.
2/4 anonim válasza:
Én se értem de ez a 90% sajnos.
Persze az irigyek szintén 90%-a semmit tesz saját maga tökéletesítéséért.
3/4 anonim válasza:
Ennek megvan a saját szakirodalma, ha igazán érdekel, utánaolvasol. Almási Kitti is írt erről egy egész könyvet.
Egyébként az irigység természetes érzelem, nem kell senkit sem bántani emiatt.
4/4 anonim válasza:
Az irigység egy természetes érzelem, mindenkiben benne van egy kicsi, persze van pozitív irigység is , de legtöbbször negatív, ne ítéljünk el senkit, a bűnösnek meg kell bocsátani, a bűnt meg gyűlölni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!