Hogyan lehetnék érzelemmentes, hogy pl: mondanak viccet vagy történik valami vicces, ne nevessek?
Alapból az arcom olyan szinten semleges, hogy az már negatív és unott keveréke, erről nem tehetek, viszont könnyen nevetem el magam. Nemsokára új emberek közé kerülök (érettségi, idén lett meg a szakma). Nem barátkozni megyek be, csak az érettségi miatt. Nem akarok vegyülni, nem engedem, hogy rám erőszakoljanak még egy osztályprogramot, amire nem akarok elmenni, aztán mégis engem nyúznak, mert nem vágok jó képet. Nem szeretnék velük együtt nevetni, csak elkülönülve lenni. Így is lesznek osztálytársak, akiket ismerek, így egyedül nem leszek a sok ismeretlen között, ha kellene segítség, de alapjáraton az újakkal nem akarok vegyülni, mert mindig ugyanaz játszódik el osztályközösségileg általános óta.
Ezért, hogyan tudnék ne nevetni, amikor ingerem van rá, de én nem szeretnék?
Te jó ég.
Nem lenne sokkal egyszerűbb saját magadat adni, az energiáidat meg nem ilyen hülyeségekbe, hanem a tanulásba fektetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!