Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire neveletlenek az...

Miért ennyire neveletlenek az emberek?

Figyelt kérdés

Tegnap sorban álltam a postán, csomagot akartam átvenni. Sorszámmal a kezemben várakoztam, az előttem lévő épp végzett. Ahogy a nő elment az ablaktól, egy 30-as pasas odalépett az ablakhoz a gyerekével, letette a táskáját és elkezdte magyarázni a postás hölgynek, hogy mit szeretne. Látta, hogy ott állok, látta, hogy épp én következtem volna. Annyit sem mondott, hogy bocs vagy kösz. Mikor végeztem és elmentem mellette, azt mondtam neki, hogy szívesen. Erre utánam szólt, hogy mit szívesen te bohóc.

Ma ismét sorban álltam, most egy strand pénztáránál. Mintha indigóval készült volna a szitu: épp én következtem volna, erre egy idősebb fickó odalép a másik sorból és kér egy jegyet. Mintha ott sem lennék, nem zavartatta magát.

Neki már nem mondtam semmit, csak megállapítottam, hogy itthon sokan cipős dobozban nevelkedtek.

Nem vagyok egy hőzöngő-odaszólogató, nagyhangú nő, de azért ez már a határaimat súrolja.

Veletek is szokott hasonló történni? Ti hogy reagáljátok le?

37N

2020. aug. 1. 14:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Élvezet más elé tolakodni és fél szemmel nézni, hogy fortyong. Már messziről észreveszem az 55 kilós 29 dekás áldozatot, aki úgysem tud semmit tenni, maximum annyit, mivel nincs senkije,akivel megbeszélje a Facebookra írja ki és a gyakin panaszkodik. Kétszeres öröm, hogy bearanyozta a napjaim.
2020. aug. 1. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!