Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevetted már te is, hogy a...

Észrevetted már te is, hogy a magyarok elmozdultak kicsit az árérzékenységtől a minőségorientáltság felé?

Figyelt kérdés
Régen tele volt a kínai bolt, most kongott az ürességtől. A boltban a sorban állva látom, hogy az emberek minőségibb ételeket szeretnek vásárolni. Egyre fontosabbak a visszajelzések az éttermekről, szállásokról, mert az emberek elvárják a minőséget. Csak én látom így?
2020. júl. 31. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Szerintem nincs így, minden úgy megy, mint régen
Igazad van/Én is észrevettem már
28 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy Békés megye és Pest megye között ingázom, kétlaki életet élek, és Budapesten erősen látszik ez a tendencia, de Békés megyében is ugyanezt látom, csak még "kezdetibb" formájában, ott nem akkora a választék.
2020. júl. 31. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Jó lenne, ha igazad lenne, de én még mindig inkább azt tapasztalom, hogy előbb veszik meg az emberek az olcsó szart, minthogy többet költsenek kevesebbre, de minőségre. A boltokban az akciós dolgok mindig le vannak rabolva, az éttermeknél még mindig a lacikonyha dívik, szállodákban is érdekes hozzáállással lehet találkozni.. Szóval én a saját tapasztalataim alapján nem osztom ezt a véleményt.
2020. júl. 31. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
csak te látod így
2020. júl. 31. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Van igazság abban, amit mondasz, de ez többnyire csak egy reprezentatív eredmény, aki megtehetik, hogy ezt tegyék, így egy törzsvendéggárda véleménye, vásárlása látható ezen helyeken, akik nem valószínűsíthető, hogy egy közalkalmazotti bérből tudja ezt kifizetni.
2020. júl. 31. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is így vettem észre, magamon is meg úgy mindenkin, gondolkodtam is rajta párszor, hogy valóban így van e, viszont 1 hete egy kis kínai raktárban dolgozom, és hidd el, rengeteg árut vesznek a magyarok, ami olcsó és minőségre is az árával egyezik, nem is gondoltam volna, hogy ennyit.

Talán csak személyesen nem akarnak már a kínaikba menni, mert félnek, hogy mit mondanak az ismerőseik, vagy ilyesmi. :D

2020. júl. 31. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak kérdezem, a kínai boltok/éttermek nem a koronavírus-pánik miatt üresek mostanság?
2020. júl. 31. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!