Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy ha bármit...

Miért van az, hogy ha bármit kommentelek, vagy kiírók, mindenki fikázza?

Figyelt kérdés
Akár kedvesét, akár csak a saját véleményemet írom le, azonnal letámadtak, és elhordanak mindennek a neten. Pedig ritkán írok ki bármit is. Akár ide a gyakorikérdesekre is kiirok egy kérdést, és mindenki fikáz.... ez miért lehet?
2020. júl. 30. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Minden kérdésnél lesz egy rosszindulatú okoska, ha nem reagálsz rá, abbahagyja. Ha reagálsz, örökké való cicaharc kezdődik.

Illetve aki csak azért jön, hogy lepontozzon, tök mindegy mit írsz.

Ez egy ilyen oldal, anonimként mindenki jobban tudja, ne vedd magadra a rosszindulatot!

2020. júl. 30. 14:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos valaszokat:)
2020. júl. 30. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Ne foglalkozz velük,itt a többség azt se tudja mit ír.
2020. júl. 30. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
Én a név nélkül kommentelők válaszát jószerivel el sem olvasom. Aki vállalja a nevét, az jellemzően a válasza tartalmáért id vállalja a felelősséget. Na, azokat lehet komolyan venni, nem az anonim fikázókat.
2020. júl. 30. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Miquel, neked ez az anyakönyvezett neved is? Ha nem, akkor te is csak egy anonim válaszoló vagy kitalált felhasználónévvel, akárki lehetsz a valóságban. :-D
2020. júl. 30. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Miquel, azt hiszem egy igazi férfivel van dolgunk, aki vállalja a teljes nevét. Még a Facebook profilját is elküldi, ha kérem, hiszen nem szégyell semmit!

Engem Michael-nek hívnak.

2020. júl. 30. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
"...az a film borzasztó, undormány stb.": lehet, hogy diplomatikusabban, vagy nem ennyire obszcénul kellene fogalmaznod.
2020. júl. 30. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
47%

Látom, nem értitek a dolog lényegét. Nem FÉRFI kell ahhoz, hogy valaki vállalja magát, hanem EMBER. Természetesen senki sem várja el hogy hivatalos néven, + anyja neve, személyi száma, stb feltüntetése mellett válaszolj. De bazky, amikor találkozol egy ismeretlennel, az első dolog, hogy bemutatkoztok. S onnantól leszel neki VALAKI. Addig csak egy ismeretlen, arc és név nélküli, jelentéktelen SENKI vagy. Kikerülni való tereptárgy.

Amikor valamilyen társaságba kerülsz, onnantól leszel valaki, hogy nevet ragasztanak rád. Nem Kis Mátyás leszel, hanem pl Macska. Életem során rengeteg ragadványnevem volt. Másképp hívtak általánosban, középiskolában, a zenekarban, a seregben, az egyetemen, a barátaim körében, másképp a munkahelyen. Még most +60 évesen is kaptam új megkülönböztető nevet, a horgászklubban Kutyás lettem, mert jellemzően a német juhászommal megyek a vízpartra. Az elmúlt 20 évben több internetes fórumon is megfordultam, különböző felhasználónevekkel. De nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy mindenhol ÉN voltam én. Valaki, akinek a szavaira érdemes odafigyelni. Vagy a fickó, akit kaján vigyorral zsigerből le lehet pontozni.

2020. júl. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!