Miért van az, hogy ha bármit kommentelek, vagy kiírók, mindenki fikázza?
Figyelt kérdés
Akár kedvesét, akár csak a saját véleményemet írom le, azonnal letámadtak, és elhordanak mindennek a neten. Pedig ritkán írok ki bármit is. Akár ide a gyakorikérdesekre is kiirok egy kérdést, és mindenki fikáz.... ez miért lehet?2020. júl. 30. 13:50
1/18 anonim válasza:
Milyen fajtákat milyen stílusban?
2/18 anonim válasza:
Lehet hogy probléma van a véleményeddel?
4/18 anonim válasza:
Hát ha mindig belekötnek, akkor alighanem te haladsz fordítva az autópályán...
5/18 anonim válasza:
Mert lehet, hogy butaságokat írsz ki.
Az is lehet, hogy a stílusoddal van baj.
Az is lehet, hogy belefutsz olyan válaszadókba, akik érzékenyek a helyesírásra.
Az is lehet, hogy megfeledkeztél arról, hogy ahány kommentelő,
annyiféle világnézet, annyiféle szintű műveltség vagy műveletlenség,
annyiféle magatartáshiányos ember.
Törődj ebbe bele.
6/18 A kérdező kommentje:
Szóval...legutóbb annyit írtam, hogy nagyon szeretek egy filmet. Erre elkezdett valaki fikázni, hogy az a film borzasztó, undormány stb. Nagyon rosszul esett...
2020. júl. 30. 14:10
7/18 anonim válasza:
Én már szántalan kérdést kiírtam és hozzászólásokat is elég gyakran írok, de soha nem fikáztak még. És ezt most komolyan írom. Lehet, most lesz a kivétel? :D
8/18 anonim válasza:
Rosszul reagálod le. Itt a példád, amit írtál. Szeretsz egy filmet, de valaki azt írta, hogy az a film egy undormány. Na már most. Lehet neked is igazad és a másiknak is, mert eltér nagyon az ízlésetek. Ilyenkor tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek tetszik, ami neked és ennyi.
9/18 anonim válasza:
Vannak olyanok itt, akik nem is a kérdésre válaszolnak. Nekem is volt olyan kérdésem, ami alatt valaki nem a kérdésre válaszolt, hanem valami másfelé terelte a témát, aztán kifogásolta, hogy lepontozták, jeleztem neki, hogy igen, mert nem a kérdésre válaszolt, így a kérdés szempontjából nem volt hasznos, amit írt, be is fejezte a százalékokért folytatott vitát.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek:)
2020. júl. 30. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!