Miert csináljak ezt az emberek?
Az emberek csak azért szeretik a nyarat mert gyerek koruk óta akkor van hosszabb szünetük, felnőnek es addigra berogződik ez az érzés.
Legrosszabb évszak mikor döglesz a melegben, a gyönyörű tavasz vagy ősz a legszebb évszak helyett mindenki a nyái szabadságra van kányszerítve (többnyire a gyerek(ek) miatt)
Tényleg azért, mert akkor van a legtöbb embernek szabadsága, és ez az évszak a "pihenésé".
Amúgy még az én gyerekkoromban is (ami nem is volt olyan régen, csak két-három évtizede) a nyarak még nem a dögmelegről szóltak. Persze, meleg az volt, de nem hőhullámszerű, és több mindent lehetett csinálni, mint mostanság.
Ne is mondd, ilyenkor elvárás, hogy te is boldog legyél és ide oda menj hétvégente. De én csak ülök a ventilátor előtt még néha bedugom a fejem a fagyasztóba.
Ez olyan mint a szilveszter. Kötelező jól érezned magad.
Már várom, hogy ősz legyen és mindenki olyan depis legyen mint én általában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!