Az animes lanyok tobbsege miert dagadt?
Egyszer voltam ezen a mondo con hülyeségen, és a legtöbb lánynak normál testalkata volt, jól állt nekik a cosplay, a fiúk viszont vagy "egy fogpiszkálót sem emeltem még meg életemben" típusú csontvázak voltak vagy zsírdisznók. Átmenet szinte nem is volt.
Szóval nem tudom honnan jött a gondolat, hogy a lányokra élezed ki az igénytelenséget. A lányok azok, akik megmentik a közösségedet attól, hogy egy rakás izzadtságszagú lúzernek tűnjetek.🤷♀️
A magyar nők többsége eleve elhízott!!
Az már csak másodlagos, hogy éppen melyik divathülyeséget majmolják.
Most már insta generációból sokan divatos kitalált világokba menekülnek, ha nincsenek magukkal teljesen megelégedve. Utána sokan közülük, a kis megelégedésért nem tesznek semmit.
Régen mondjuk wow, ma inkább ilyenek.
Milyen matematikai számítások vezettek idáig a kérdésig? Én szeretem az animéket, mégse vagyok "dagadt"...ha pedig a pasiknál tartunk, akkor exem nem hordott szemüveget, izmos volt, és még önbizalma is volt, mégis nézte...
"Most már insta generációból sokan divatos kitalált világokba menekülnek, ha nincsenek magukkal teljesen megelégedve." - nem menekülök, nézem, mint egy filmet vagy sorozatot szokás és köszönöm, teljesen meg vagyok elégedve magammal
"A magyar nők többsége eleve elhízott!!" - ??? no comment, ez f.szság
#9 "sokan divatos kitalált világokba menekülnek,"
Ha divatos akkor valószínű, hogy nem csak szélsőséges fogyasztói vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!