Hogyan váljak életképessé?
Hát én 28 évesen érzem ugyanezt.
Van néhány szakmám, de konkrétan egyikhez sem értek mélyebben.
Félek az állásinterjúktól, nincsenek barátaim, én annyira élveztem a karanténos időszakot, hogy az vmi eszméletlen.
Minden, amit eddig elértem az életemben azt a szüleimnek köszönhetem. Vállalkozásukban dolgozok, de nem akarok függni tőlük életem végéig, ezért keresnék munkát. De félek tőle, utálok emberek közé menni. Nem is értek azokhoz a szakmákhoz,amiket megcsináltam, legalábbis az interjúkon ez jön le nekem.
Az alkatom, arcom sem a legszebb. Most az ad egy kis erőt az életemben, hogy az alkatomon próbálok változtatni. Már most kicsit jobban érzem magam, hogy van egy keret az életemben. De ehhez kellett egy bekattanás, amikor azt mondtam, elég! Enélkül nem ment a változtatás, csak próbálkoztam vele.
Ajánlom neked is, hogy próbalj meg apró léptekben változtatni. Hátha segít.
Én is nagyon élveztem a karantént! :D Sok jó dolog volt benne.
Köszönöm a válaszod!
A 22-es csapdája. Kövér vagy, mert hazavágtad a bélflórádat, és hazavágtad a bélflórádat azzal, hogy kövér vagy. Ha bukik a bélflóra, bukik a hangulat, a tetterő, és előjön a depresszió.
Kezdj el egészségesen táplálkozni. Sok zöldség, semmi készkaja, semmi olaj, csak zsír, semmi kenyér (hacsak nem kovászolt), semmi tej, semmi pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!