Csomagon meddig lehet elméletben életképes a koronavírus?
Figyelt kérdés
Csak mert most hozott a futár egy csomagot amit rendeltem, miután behoztam félreraktam és alaposan kezet mostam, azóta nem nyúltam hozzá. Tudom hogy az a megoldás hogy fertőtlenítsem le, de a tartalma is lehet fertőzött és azt nem lehet folyadékkal kezelni, szóval azt nem lehet takarítani. Ergo ki kell várni amíg biztosan meghal a vírus (ha esetleg van rajta). Ez kb. mennyi idő? Mikor nyithatom majd ki legkorábban?#vírus #posta #fertőzés #csomag #felszín #doboz #fertőtlenítés #életképesség #koronavírus #fertőzőképesség
2020. ápr. 16. 13:40
2/5 anonim válasza:
2 órától 9 napig bármi lehet.
Azonban a megszáradt cseppek már nem túlzottan fertőzőek, annak ellenére hogy mondjuk laborban ki tudják mutatni / szaporítani sejtekben.
Viszont nem árt a csomagokat lefertőtleníteni, lemosni.
3/5 anonim válasza:
A postán kb 1 hetet ülnek a csomagok, amíg eljut hozzád.
Nyugodtan nyisd ki, nem lesz gáz😄
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Belföldről vettem, tegnap adták fel, csomagküldő hozta. :D
Köszi a válaszokat mindenkinek, akkor egy pár napot még talonban hagyom, talán majd hétfőn kinyitom.
2020. ápr. 16. 15:28
5/5 anonim válasza:
Anyagfüggő, hogy min meddig életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!