Hogy lehet ennyire naiv egy felnőtt nő, hogy ezért kihívta volna a rendőrséget?
Tegnapelőtt este 11-kor Debrecenben a főtéren űlök és egy 55-60 év körüli nő a párjával űl a padon és odamegy egy hajléktalan pénz kérni, felelte a nő, hogy -nincs-. Erre a hajléktalan beszélget a nővel, aki mondja, higy menjen már a dolgára, a hajléktalan csak beszélget velük tov!bb, erre a nő azt mondja, hogy menjen el, mert hívja a rendőrséget.
Egy felnőtt nő, hogy lehet ennyire naiv, hogy az előbb elmondottakért kihívná a rendőrséget?
A rendőr ki sem menne ennyire, hogy egy hajléktalan beszél valakihez, azt mondanák, hogy küldje el vagy menjenek ők arébb. Ilyen emberek vannak, hogy a semmiért hívnának rendőrt. Nem gondolnak arra, hogy ahány helyre kimennek a rendőrök annyi jelentést kell irniuk. Nem akartam szólni a nőnek, hogy én tudom mikor kell rendőrt hívni, mikor nem. Hadd jöjjön rá.
Este a padon egy rosszul szituált idegen nem hagy békén a kérésed ellenére és a pénzedet akarja.
Egy ilyen helyzetben csak az nem számít arra, hogy előkerül pl. egy kés, aki hülye, mint a segg.
Képzeld már el, hogy egy nagymamakorú nő vagy, és a párod sem éppen ifjú már. Odamegy egy idegen, aki ki tudja, mire lenne hajlandó hogy pénzt szerezzen.
Többszöri felszólításra sem hagy békén.
Ha azt mondod, hogy nyugodtan kezelnéd a szitut, akkor nem képzelted magad eléggé a hölgy helyébe.
Valós indoka van, hogy rendőrt hívjon, de "fenyegetésnek" is jó, hogy végre lerázza a kellemetlenkedő alakot.
mert mit csináljon, dumálgasson el azzal a vén fsszal arról hogy milyen szép az idő?!
nem szeretem a zsarukat, szerintem értelmes ember rendezze a konfliktusait erőszakszervezetek nélkül, de sok redva csöves nem ért másból... ha nem is megy ki a zsaru, eltakarodik a ronda pofája, mert tudja hogy a következő hívásnál már ígyisúgyis jönnek... de hivatalból is ki kell hogy küldjenek egy járőrt, max a folyton mindenkit feljelenteni akaró nyuggerekhez a panelban nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!