Miért ilyen közönyösek az emberek?
Nem jut eszükbe hogy esetleg mi van velem pl. Nem azokra gondolok azok közel állnak hozzám és napi szinten beszélek velük. Hanem pont az ellentetere a régi barátok az exek stb
Csak annyit hoyg vajon gondolnak ra néha mi van velük pl
És ha igen miért nem írnak?!
Exek? :D Mikor exem szóvátette, hogy miért nem érdeklődöm és miért nem beszélgetünk, csak finoman megjegyeztem neki, hogy ott volt a lehetőséged, hogy ne bszd el. Önkéntesen kiléptél az életemből, miért jársz vissza hasvakarásért?
Meg a régi barátok is... Aki szarik a fejemre és teljesen kivonja magát az életemből, annak miért nyaljam körbe a valagát? Én hol vagyok ezekben a sztorikban? Hol voltak ezek az emberek, mikor miattuk bőgtem, mikor mesélni akartam, mikor még találkozni akartam velük, mikor még tenni akartam a kapcsolatért? Na, hát ez az, sehol. Kerestem olyanokat, akikért nem kell magam megalázni, hogy figyeljenek rám.
Olyan is van hogy még szakad a kapcsolat, mert másfelé sodort az élet. Nekik most már más tölti ki. De van ilyen. Ha ennyire zavar te miért nem írsz rájuk? De ez az élet. A kapcsolatok se tartanak örökké.
Exre én se javaslom. A szakítással kiléptünk egymás életéből. Felesleges feltépni a régi sebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!