Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok miért jó, ha lányok...

Srácok miért jó, ha lányok után ordibáltok az utcán? A többi lent

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, de ezt nem értem. Miért jó, ha lányt láttok egyből utána fogtok ordítani? Tudom nem mindenki ilyen. Amikor mondjuk sétálok az utcán biztos, hogy lesz legalább 1 olyan szituáció ahol láttok egy lányt sétálni és üvöltenek utána kocsiból vagy gyalog, de csak akkor amikor ott vagytok vagy 5-en. Ezzel senkinek nem fogtok nőni a szemében, nem ezzel mutatjátok meg, hogy mekkora faszagyerekek vagytok, ha meg annyira bejön, miért nem mentek inkább oda beszélgetni? Ezzel szerintem sokkal többet nőhetsz valaki szemében, minthogy ordibálsz, hogy így meg úgy közösülnél vele vagy ehhez már nem vagy annyirar faszagyerek? Szóval srácok ti erről, hogy vélekedtek? A lányok is írhatnak véleményt természetsen.

2020. júl. 20. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10.

Attól még, hogy hozzád hasonlóan ott helyszínen senki nem teszi hozzá, nem lesz "elfogadott". Bár, nézőpont kérdése. Kicsit olyan, mintha mindenki máson (is) számonkérnéd, hogy miért nem szólal fel ellene, noha te sem teszed. Mások is nyilván azért nem teszik, mert sok értelme nem lenne.

2020. júl. 20. 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:

11.

Nem ez volt a kérdésem célja.

2020. júl. 20. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most mentegetőzhetsz, de egyetértek a 11-essel, ja és a kérdésed magyarázatát egyértelműen ezeknek a kiabálós alanyoknak címezted. Legalább ezt ne próbáld kimagyarázni.

Még egyszer mondom, azzal teljesen egyetértek, hogy te ezt nem helyesled, de a számon kérés, hogy bezzeg egyedül igen visszatetsző, így, hogy élőben te sem szólalsz fel ellene, csak itt írsz (miközben nyilvánvaló, hogy a címzettekhez nem fog eljutni a kérdés)

2020. júl. 20. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó akkor menj oda egy majomhoz és magyarázd meg, hogy miért ne dobáljon mindenkit szarral! Kíváncsi leszek mennyire fog rád hallgatni. Tegyük fel odamegyek mi fog történni? 2 opció van le se fogják szarni vagy elkezdi majd verni az illető a nyálát, hogy akkor gyere üssük le. Teljes mértékben előrébb leszek vele.
2020. júl. 22. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az itteni keménykedéssel és sértődéssel ellenben előrébb vagy, holnapra ezek az emberek varázsütésre megváltoznak :))
2020. júl. 22. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!