Nekt.ek van olyan tulajdonságotok, hogy mentek az utcán és valaki néz szinte szemez akkor inkább ti előbb elnéztek, vagy lesütitek a szemeteket a földre?
én nem szeretem a szemezést csak a szép lányokkal
az agyonnarkózott idegbeteg cigányok meg a bűnözők mániája a "dominancia szemezés" amiből aztán általában verekedést is csinálnak
Nem itt sok válaszoló félreérti ez nem bámulás hanem szemezés, szemkontaktus
Ha az egyik elkezd szemezni akkor a másik is a szemébe néz
Amennyiben mind a két fél nem hajlandó a tekintetét elcsapni valamelyik irányba hanem szemez folyamatosan az kihívást jelent és abból verekedés lesz
De ha az egyik fél elcsapja a tekintetét akkor az azt jelenti, hogy a másik lesz a domináns és akkor nincs bunyó
Ez a bűnözőknél ilyen íratlan szabály az utcán, normál embernek ez fel sem tűnik vagy nem is foglalkozik ezzel
Engem rendszeresen megbámulnak az öltözködésem és az arcom vagy a sminkem miatt (extra feher bőröm van vörös hajam és goth ruhatáram)
Ilyenkor én sem zavartatom magam és vissza bámulok gyilok tekintettel ha erzékelem azt hogy az illető nem azert nézett meg annyira mert szimpatikus vagyok a számára (általaban venni szokták a lapot). Ellenkező esetben ha érzekelem hogy nem rossz indulatú az illető és tenyleg azért néz mert tetszik rajtam neki valami akkor mosolygok a szememmel (maszkos időben sajna csak így lehet)
Vagy ha tényleg nagyon bámul a delikvens és nem azért mert azonosúlni tud a világommal és még utánam is fordúl akkor beszólok neki hogy anyukádat bámúld vagy mi van nem láttál meg ilyet? Vagy anyád nem tanította meg hogy ne bámulj birka módján mások arcába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!