Az lehet hogy olyan buta vagyok mint a föld? Nem műveltségeben, hanem inkább logikusan nem tudom elrendezni az életem. Nem jövök rá összefüggésekre, ezért nem tartok sehol sem.
Figyelt kérdés
Régen visszahallottam valakitől hogy ez olyan hülye mint a f...z2020. júl. 15. 23:24
11/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, és úgy gondolom, hogy mindenkinek annyi tudás, annyi ész, pl annyi logikai profizmus (?) adatott, amennyire szüksége van a saját életéhez. És hogy szal minden feladatot, amit születésed előtt kitűztél, amit elvállaltál, tudsz teljesíteni; mert valaki azt mondta, hogy ha beleterveztél magad elé egy feladatot, akkor kétséged ne legyen afelől, tettél mellé kellő tudást is, hogy megoldd. Ja és hogyha pl valamiben dönteni kell; akkor pl ha nagyon nem tudsz dönteni, akkor tökmindegy, hogy hogy', csak dönts, gyere ki a szituációból. Valami ilyesmit is hallottam még, nem tudom, jól írtam-e le, de szal ha pl adódik mondjuk két lehetőség, ami ugyanolyan jónak tűnik; de szóval lehet, hogy még ezt ki kéne egészíteni valamivel; én nem tudom, de hátha még valakinek hasznára válik, hogy ideírtam. (Én egyszer két toll között vacilláltam, volt egy sötétkék-világoskék; meg egy narancssárga citromsárga, és csak egyre volt pénzem nálam. És sokat töprengtem ott az üzletben, melyik legyen.:))
12/14 A kérdező kommentje:
XD Ez mi:D
Persze mindenkinek annyi jutott amennyire szüksége van....
Mit tűztem ki születésem előtt??? nem is éltem ember.
2020. júl. 17. 19:45
13/14 anonim válasza:
Jó, hát akkor asszem, te nem hiszel a sorsban, meg az előre elrendelésben, meghogy létezik mondjuk egy Isten, akinek mondjuk valamilyen célja lenne veled.:)
14/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszek annyira mert ez megbénít és beleülsz a langyos vízbe, mert azt hiszed minden majd a sors megszerez neked.
Régen hittem ilyenekben, nem mondom hogy nincs realitás alapja de azért azt te sem gondolom komolyan hogy te tűztél ki saját magadnak feladatokat a születésed előtt...
Az a baj ezzel hogy ha mindenki így gondolkodna akkor nem jutna előre semmit az emberiség. Mert jó ahogy van annyi jutott amennyi van aztán kész...
2020. júl. 17. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!