Mennyire gáz, ha azért nézek trash youtubereket, mert megnyugtat, hogy vannak nálam rosszabbak is?
Amikor kisgyerek voltam, úgy hívtak engem, hogy a lajtos bába.
De már felnöttem, már bácsi vagyok. Szóval már lajtos bá
Nincs esély a normális életre. Nem vagyok ronda, de nagyon alacsony vagyok, a 170 centit sem érem el. Introvertált vagyok, nincsenek barátaim, nem kellek egy lánynak sem. A lányokhoz hozzá sem mernék szólni, kimondottan félek tőlük. 24 évesen még egy buliban sem voltam.
Az általánosban és a középiskolában is olyan gyerek voltam akit az osztálytársai folyamatosan zaklattak.
És csóró is vagyok. Egy büfészakos diplomám van, amivel csak a bérminimumot tudom megkeresni. Ja meg elvégeztem egy OKJ-t amivel megint nem lehet elhelyezkedni.
Az egész életem úgy ahogy van rossz volt és el lett cseszve az egész. Már gyerekkorom se volt.
Bocsi de ezen csak a kötél segíthet.
Nettó önsajnáltatás,te nem trash néző vagy,hanem maga a trash.
De ha már kaksis vagy a kötélhez akkor indíts egy lájvot had röhögjünk rajtad.
Családdal sem vagyok túl jó viszonyban. A szüleim is állandóan balhéznak, most épp válni akarnak. Van egy tesóm aki le sem szar, ha írok neki, válaszra se méltat. Unokatesóim nincsenek.
Barátaim meg nincsenek.
Legszívesebben visszamennék 10 évet az életben és máshogy csinálnék mindent. Más középiskolába mennék, más szakmát tanulnék, megtennék olyan dolgokat amiket nem mertem stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!