Mennyire gáz, ha azért nézek trash youtubereket, mert megnyugtat, hogy vannak nálam rosszabbak is?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szar az életem, csóró vagyok, magányos vagyok, szűz vagyok, nincsenek barátaim de az ilyen Molnár Kikit, meg Bartost látva megnyugtat, hogy vannak nálam rosszabbak is.2020. júl. 15. 22:56
91/103 anonim válasza:
Meglátta ezt a kérdést és felakasztotta magát
93/103 A kérdező kommentje:
Én most azon gondolkodok, hogy kocsit kéne venni. Egy 30 éves Merci jó választás lenne?
2020. júl. 29. 18:39
94/103 anonim válasza:
Azt írják: Kancsi bácsi zokniban:DD
95/103 A kérdező kommentje:
Ott kellett volna hagynom időben az egyetemet és elmenni szakmát tanulni. Mennyivel jobban jártam volna.
Lehettem volna burkoló.
Nem ily aktatologató
Szegény legény
2020. júl. 30. 00:43
97/103 anonim válasza:
Még mindig lehetsz burkoló! Ne add fel. Még festő is lehetsz. Mostanában sok a diplomás szaki.
98/103 anonim válasza:
Szombathelyen fellendült a pizzaipar xDDD
99/103 anonim válasza:
a kancsi akar venni egy laptopot
100/103 anonim válasza:
Azt mondja intézzük el jogi úton:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!