Mennyire gáz, ha azért nézek trash youtubereket, mert megnyugtat, hogy vannak nálam rosszabbak is?
Molnár Kiki még létezik?
Egyébként nyilván nem a legjobb, hogy ez minden pozitívum, de más részről meg: igen, az ember ne csak azt nézze, hogy mit nem ért el, hanem azt is, hogy mit ért el. Hogy tudsz helyesen írni, meg tudsz fogalmazni értelmesen egy mondatot, van önálló véleményed, sikeresen elvégezted az iskolát, stb. Mert sokaknak ez sem sikerül. Van, hogy amikor az ember azt hiszi, hogy ő semmit nem ért el, valójában kiderül, hogy a világ fele alatta van.
Egyébként meg miért ne lehetne trasht nézni? Hagyjuk már azt a sznob berögződést, hogy "mi csak fú, de nívós dolgokat nézünk, és attól leszünk különbek".
Tudtommal ilyen alapon folyt/folyik a TVben a Mónika show és társai is, hogy a nézők, látva a sok szerencsétlen értelmi fogyatékost, megelégedjen a saját életével és ne elégedetlenkedjen. Ez egyrészt káros is lehet, mert ezek a tartalmak gátat szabnak a tettrekészségnek, a vágynak, hogy az ember tovább merjen lépni, ez egyfajta "begubózást" eredményez hosszútávon. A lényeg a mértékletesség, ha nem esel túlzásba, és hajlandó vagy tenni valamit magadért, akkor ezek a trash tartalmak sem lesznek többek némi bizarr, szekunderszégyenes kikapcsolódásnál.
Megjegyzem, nekem is volt egy időszak az életemben, mikor pár hétre ráfüggtem a rákgyűjteményekre. De mikor ezeket törölték, én is továbbálltam, és inkább normálisabb tartalmak után kutattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!