Van olyan nő rajtam kívül, aki nem akar gyereket?
Van ilyen nő, igen, rengetegen.
(Én speciel szeretnék többet is, de sokan sok félék vagyunk, hála Istennek.)
Ma te vagy a harmadik itt a gyk-n. 😉
Kéne külön "Nem akarok gyereket vállalni" kategória.
Én is kb ezen az állasponton voltam, amíg meg nem ismertem azt a férfit, akivel nem egy pár, hanem egy család akartam lenni. Szerintem normális, hogy addig nem akarsz gyereket, amíg nincs hozzá megfelelő párod. Sőt, ez felelősségteljes gondolkodás (határozottan jobb, mint akik önző módon szülnek gyereket egy bizonytalan kapcsolatba, csak azért mert nekik gyerek kell).
Csak ne zárkózz el attól, hogy egyszer majd megismersz valakit, akivel természetes lesz a gyerekvállalás, mert vele nem kell majd félned, nem lesznek aggodalmaid, hogy elhagy, egyedül hagy. Vannak normális férfiak :)
Igen vannak normális férfiak csak nagyon minimális számban. Sok az álszent, aki megjátsza magát, és pontosan ezért nehéz a bizalom, bármikor felültethetnek. A mai férfiak többségének nem számít az se, ha van egy gyerekük. Elmennek csajozgatni utána meg fizetik a gyerektartást.
Még mielőtt a férfiak meglincselnének, tudom jól, hogy sok nő ugyanezt teszi.
Rengeteg van. Egyik barátnőm sem akar, pedig mind 30 felett vagyunk, hosszú párkapcsolatban vannak (eljegyzés is volt mindnél).
Én sem akartam soha, de lett, nem kellett volna
Mi van Goldmund, elgurult a gyógyszer? 🤦♀️ Miért kell egyből ilyen idegbeteg módon, caps lockkal meg egy rakat kérdőjellel nekiesni a kérdezőnek?! Ugyanazt keres ebben a témakörben, mint például az, aki abortuszra készül! Ugyanis ehhez a témakörhöz szorosan tartozik az abortusz és a gyerek nem vállalás is. Nem értem mit kell ezen felháborodni. Talán az Ezotéria topikba kellett volna kiírja a kérdést? 🤷♀️
Amúgy kérdező igen, rengeteg nő van még (meg férfi is), aki nem akar gyereket, nem te vagy az egyedüli. Sokan, sokféle indok miatt nem szülnek, nincs ezzel baj, vagyunk ígyis épp elegen a földön. Aki próbál győzködni, azt még idejében le kell szépen építeni, ebbe senkinek nincs beleszólása és normális ember nem is turkál a másik méhében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!